Sova snart!

Hej! Har inte suttit vid min dator idag så blir inga roliga inlägg! Men imon så.
Imorgon blir det nog en ganska tråkig dag. Men så är det. Och eftersom att jag älskar att sova så ska jag nog sova snart.
Skypat lite, vart hos ellen, kört harpan och pluggat idag!
/nicolett

tired

Hej , har pluggat nu rätt länge, vi har faktiskt rätt mycket denna veckan.
Jag vet inte om jag inte blivit frisk än, men jag är galet trött, redan kl 8 så kände jag hur jag höll på att somna. Jag orkar inte plugga mer, så jag ska gå och lägga mig nu och gå upp ca 6 imorgon istället.

gossip girl <3


messy room

Hej Nicolett stack precis, och nu ska jag plugga typ. Är rätt trött och har lite ont i huvudet igen, men det går säkert över tills imorgon!
Det var ju förresten typ -10 grader idag? Varför? Jag vill bara att det ska bli varmarre och att isen ska smälta så att man slipper halka runt på gatorna.
Nä, nu ska jag sätta igång med läxorna!

Såg innan att det är top model sverige idag. Kl 20:00 på 3:an. Vet inte vad jag tycker om detm, det finns ju flera andra länder som också har top model förutom usa, typ australien. Men sverige.. Jag tror att det kommer bli lite fail. Men jag ska i alla fall ge det en chans!
kram

todays

Hej , dagen haqr varit bra! Tänkte bara slänga upp dagens innanvi sätter oss och kollar på film! : )

Mums!

Hej!
Nicolett här, hemma hos Ellen nu, vi har ätit lite kokosbollar nu , mums så gott det var!
Vi ska se på film nu, kan hända att vi köper nått gått ! Ganska sugen ;) ;)





bamba

Sitter i bamba just nu. Planer ändrades så drar med ellen till Torget sen hem till henne, äta lite chokladbollar kanske. Plugga lite ochså så vi höres hemma hos ellen ! Kram nicolett

30 jan

åhh haha schleten
Ska nog lägga mig om någon timme. MRL idag var så sjukt jobbig, för AC:n hade gått sönder så det var så sjukt varmt där inne! Dessutom stod det en skit jobbig tjej framför som drog upp tröjan och tittade sin mage och höll på med naglarna istället för att träna.. Men men. Hon får skylle sig själv. Har faktiskt Inte så mycket att säga, förutom att det är kort dag imon!!! Wieee Ska nog göra lite tids inställda till helgen ochså för jag är ju bortrest! Hadeee /Nicolett

20:00

Är argg. PÅ den J*vla texten, har försvunnit 2 gånger nu. Först den riktiga texten och sen texten när jag skrev om hur arg jag blev första gången den försvann. Jaja. Får börja om, så Hej! idag ´har jag bara vart hemma som jag skrev innan för jag har ju varit sjuk, men mår bättre nu, så jag kan förhoppningsvis gå till skolan imorogn:) Har typ kolllat på tv hela dan , har även målat naglarna, pluggat lite, vilat, och sovit, skulle egentligen åkt till stallet imrgon men jag ska hem istället så att jag inte blir sjuk igen! Btw så funakr min kamera, det kom jag på idag. Problemet är bara att jag inte kan se vad jag fotar för skämen lyser vit. Så jag kan fortfarande ta bilder vilket är possetivt! :) kram Skulle varit finare om jag målat alla som ringfingret, men det blev för jobbigt så dom andra fick bli silver/grå istället!

pluggarr

Heeej! Sitter och pluggar, om jäst.. Jätte skoj. Nä. Har faktiskt mkt plugg denna veckan så det kommer nog mest inlägg på kvällen eftersom jag pluggar direkt när jag kommer hem. Ska iallafall på MRL idag, ska bli skoj skoj. Annars var det riktig seg skoldag, hatar måndagar. Hatar bild. Hatar SO. No. Svenska. Hatar android mobiler. Nä. Nu ska vi inte vara så negativa. Ha det bäääst /nicolett

Sjuk

Hej!:) igår gick jag och la mig halv 9 för mitt huvud gjorde jättejätte ont. Så var hemma från skolan idag. Tog en panodil och gick och la mig, nu har jag ätit lite lunch och bakat lite kokosbollar:-D gott! Kollar på tv, och det är väl bara det jag ska göra hela dan. Ni får ha en bra dag!:)

bajs

Gött att min mobil luktar hästbajs? Jaja. Ligger i sängen nu och ska lägga ifrån mig mobilen snart och sova! Jag har ju vart vaken länge idag. Godnatt / nicolett

plus och stort minus

Hej dagen var bra, började ju somsagt med att träna körde i typ 1,5 timme, bra! :) Sen duschade jag och åkte in till stan med diana, letade efter shorts, men jag hittade inga förutom ett par gula slitna med hål i, snygga var dom, men det fanns bara i st 42 så dom kunde jag inte ha! Men köpte i alla fall ett par jeans! :D När vi hade fikat och lite så åkte jag mot stallet för möte, det gick bra! :D Men när jag kom hem så fotade jag byxorna jag köpt, sen, så måste kameran trillat eller nåt för det är sprickor i hela skärmenoch den är vit .. :( faaaaaaan. Orkar inte lägga pengar på en ny kamera. Får se hur jag gör. Så nu kommer det tyvär inte så mycket bilder som är tagna av mig. Eller kanske lite dåliga mobbilbilder. Men får försöka fota outfit och så med webben typ. Åhh , vad arg jag är! Men, shit happens, det hade väl kunnat vara värre! det var trots allt redan en spricka  iden. dessutom är min väska sönder också. och Imorgon är det måndag, tråkigt! Men ha en bra kväll i alla fall!

dålig bil på jeansen, dom ser gröna ut, men dom är typ "mellanblå" .lyckades av någon konstig andledning kunna ladda in bilderna ävne om kameran gått sönder!

dagaens

Texteen

Vilken storlek vill ni helst ha?? 
denna, 1 eller denna, 2 Haha hoppas det funka nu ochså...

Trött!

Hej!
Ganska trött nu, vart ju faktiskt vaken sen kvart över 6!
Allt gick bra på "jobbet" så finns inte så mycket att berätta. Men fick vara där till typ kvart i 5 för att ingen var hemma som kunde hämta mig, vilket var liiite jobbigt. Men jag klarade mig!
Hatar måndagar. Imorgon är det måndag. Tyvärr. MEN, jag går bara till torsdag , vilket är sööft! Och det är typ bara jag och mamma hemma hela veckan, bror ska till polen redan imon och pappa ska till Ungern.
Imorgon ska jag förmodligen hem efter skolan, plugga nånting typ.
Sen ska jag träna på kvällen ochså.,
Sen ska jag Försöka fixa större text igen. Får se hur det går.
Hadebäst
/nicolett

Lite outfits!!

Berskha, abercrombie, berskha
Stickad lindex, tunika under från tessie, jeans från Zara, smycke från ungern/ bijou brigitte,
zara, tessie och tröja bik bok,
stickad- carlings, jeans pull&bear, skärp italien,
här vet jag inte riktigt om man ser så bra haha, men det är iaf jeansen från zara och en topp från bikbok
/nicolett

igår kväll!

Kom nyss innanför dörren. Dock är detta tids inställt, så man kan väl säga, att igår, vid kvart över 10, kom jag nyss innanför dörren? Haha,,
Anledningen till att jag kom " nyss" innanför dörren var för att jag var ute, och anledningen till att jag var ute var att jag plötsligt när jag skulle gå till datan såg två random människor stå och vinka ute vid vägen, märkte direkt att det var diana och linn så gick ut till dem och vi tog en liten promenad :) Men ska sova nu typ så blev ju inte mkt av det ändå.
Nu ska jag minsann visa er bilder som kmr från mobilen för jag orkade lyfta på röven och ladda in lite bilder!
Haha vi tog en kak paus !! ;)
Lägger upp lite bilder från veckan / veckorna ochså.
Pingisseeen, jag och ellen gick och köpte godis, hehe!
Varför inte ladda telefonen på torget lxm?
/nicolett

God morgon

Hej!:) igår blev det inget hp maraton för Emelie var sjuk:( så det var ju tråkigt, krya på dig! Jag var hemma och hade myskväll med familjen istället, gick och la mig vid typ 11:30 så jag skulle orka upp ganska tidigt idag! Nu ska jag träna i en timme eller så och sen ska jag äta frukost. Senare idag ska jag bege mig mot stan och kolla på shorts! Och vid 5ska jag på ett möte angående vårens tävlingar. Nu ska jag bara springa upp och ta en banan innan jag sätter igång! Have a gr8 day!
snygggggg

kväll kväll.

Gokväll
Ska nog ta och se en film nu, har bara chillat hela kvällen typ. Måste iof lägga mig senast 23, ska ju upp kvart över 6!
Jag har faktiskt inte så mkt att säga, tror jag fixar ett tids inställt till imon, kommer inte vara hemma förän 4 typ så därföör.
hahaha asså så jävla dålig.. :p
/nicolett

Lördag!

Heej!
Jobbade idag så det är därför jag bara skriver nu.
Men har dushat och så, vi har gäster så ska typ baka till dom.
Annars sitter jag och kör harpan med justin bieber! hahaha
Ska jobba imon ochså så blir ingen sovmorgon denna veckan inte.

Jag vet felicia att du vill att vi ska förstora texten, men jag har sagt att JAG VET INTE HUR MAN GÖR!!!!!!!!!

kram kram





Kram nicolett

jeffery's

hej där!
Min dag började inte så bra , försov mig, sprang (gled) till bussen, tappar mina gympakläder på gatan , plockar upp kläderna från gatan , en gubbe undrar varför jag sitter och plockar upp kläder från gatan, missar bussen, kommer för sent till gympan. Men sen efter det så fortsatte dagen som vanligt! Som nicoeltt skrev så spelade vi pingis, rätt kul faktiskt! :D
Imrgon ska jag rida och vara i stallet och så. Sen ska jag åka och kolla på shorts och lite så med en kompis tror jag! Efter det ska jag ha harry potter maraton med emelie! :D Så det blir nog en lyckad lördag! :D

Btw, satt och kollade på jeffery campbells med min syster igår, guud det fiins så många snygga!
Här är några i modellen lita som jag tycker är snygga förutom dom svarta, bruna och spike!



1:an och 2:an är snyggast enligt mig! Men 3:an var också lite cool, skulle dock inte köpt trean.
(bilder från polyvore.com)

såå kul

Haha trodde fan inte man kunde ha så här kul med sig själv :)
Kör harpan opch lyssnar på massa grym musik och sjunger fruktansvärt mkt. Mycket uppskattat av mina föräldrar!! :) Jag har så vacker sång röst!


Hahaha jätte gammal bild från när vi var i Italien ,, faktiskt samma ställa som vi var på i sommras tror jag t.om!


Gammal bild på min vovvsii!

/nicolett

hemma!

hej!
nu är jag hemma från "pingis kvällen" haha,
vi var där i nästan 3 timmar och körde pingis, ganska skoj faktiskt!
I helgen ska jag jobba, så jag får vakna halv 7 lördag och söndag. Inte kul.
Har faktiskt inte så mkt att säga förutom att det var en ganska soft dag i skolan ändå, Sven everts korv stroganoff film hade kommit upp så då blev jag jätte glad! SÅ JÄvla rolig! Tror fan jag lägger upp dom här..
första filmen,,
Andra filmen, hahaha
asså så sjukt rolig,,
/nixolett

teknikk,

Har teknik nu sen matte, slutar tio i 4 så då har jag bråttom hem eftersom det är pingis dax sen ;)
Nu måste vi jobba hejdåå
Kram nicolett

20 i 9

Godmorgon!
Gör ett litet kort inlägg nu såhär på morgon kvisten. Jag har sovmorgon idag så jag inbillar mig att jag hinner sätta mig vid datan bara för det ;)
Första lektion har vi gympa och jag kommer alltid dit för tidigt, finns typ ingen senare buss..
Som sagt ganska tråkig dag idag  men jag får stå ut ett par fredagar till :)
Hade,,
/nicoltt

Jan. 26, 2012

Hejj!
Idag vart en hyfsat trevlig dag, hade ju elevens val vilket gjorde dagen lite, det är faktiskt himla kul! Skrattar så mkt :) :)
Fick skynda mig hem som vanligt och åka till stallet och rida, kom hem vid 6 och åt. Sen dusha jag, och körde mitt vanliga harpan & justin bieber lan. Nu är jag klar med det och sätter mig vid datan och bloggar :)
Imorgon är det en ganska tråkig skoldag, tyvärr. Men jag ska typ åka och spela pingis med pappa & ellen och hennes pappa. Haha, pappa tror han är så bra va...
Jag måste verkligen ladda in lite outfit bilder på datan, men det är så jobbigt, fast ändå inte. Men man gör det aldrig liksom,.
Så länge för ni nån annan bild att titta på.
Vad sägs om denna?
ser mkt mumsig ut.
det här hade jag TYP på mig idag.. Inte riktigt ändå..
HEJDÅ
/Nicolett

Boys, if you don't look like Calvin Klein models, don't expect girls to look like Victroria's Secret Angels

Hej! Dagen har varit bra , torsdagar är faktiskt rätt bra! Hade ju elevens val , spelade badminton, kul kul! :) Sen spelade jag lite pingis ocks¨å, är väl inte någon jättetalang , men det var roligt i alla fall! :)
Funderar på om jag hinner träna innan middagen, i så fall ska jag göra det!

Försöker att träna så ofta jag hinner,typ 3 gånger i veckan. Men ibland orkar jag inte.
Jag rider 4-5 dagar i veckan, vilket är ganska mycket, även om det inte är världens hårträning så blir man ändå ganska tröttt  efter att varit där och ridit, och fixat i stallarna och så.
Sedan har jag ju gympa i skolan 3 gånger veckan ( räknar med elevens val)
Och att hinna/orka träna 3 gr utöver det samtidigt som jag måste plugga kan ibland bli lite svårt, men jag försöker!:)
NU ska jag springa upp och fråga mamma när middagen är klar, och sen crosstraina om jag hiinner!
puss och kram

Torsdag! (tidsinställt)

Idag är det ganska seg dag I Skolan, men sen så har vi elevens val som sista lektion, då vi har sportarenan, så då får man spela typ tennis,badminton,pingis,innebandy, biljard och gymma typ, så det är faktiskt skit kul! Längtar nästan :)
Men efter det så har jag bråttom för jag har typ 40 min på mig tills min ridning börjar efter det, så får springa hem och be mamma skjutsa mig eller nått , för hinner typ inte annars.
/Nicolett

Michael Kors

I eftermiddags satt jag och kollade på michael kors hemsida, han har många rätt snygga grejer tycker jag!:)
Klockarna är väldigt snygga! Och många rätt snygga väskor med!
Så ta en titt på michaelkors.com om ni känner för det!

denna skulle jag GÄRNA haft!


21:25

Hej , min dag har vart okej! rätt lugn! :) Åkte upp till stallet med nicolett lite snabbt, pratade med lite kompisar och så , så det var mysigt. Sen kom jag hem och har mest tagit det lugnt och pluggat lite!
Men jga har i alla fall kommmit på lite mer småsaker jag önskar mig till min födelsedag! :)

ett silvrigt nagellack!

kanske ett läderarmband? KOllade på lite tumblrs idag och såg ett snyggtr läderarmband, vill gärna ha det lite slitet i så fall. Men jag vet inte, meybe , maybe not.

fjäderörhängen!
Nu ska jag äta en apelsin, dom är sjukkkt goda nu! Så ta en du med vettja! kram kram

upss

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggat men har helt enkelt inte orkat sätta på datorn förän nu. Har kört mitt vanliga harpan lan typ med justin bieber i högtalarna. Det gör jag typ varje dag nu haha.. Har pluggat lite ochså så nått vettigt har jag ju gjort ;)
Efter skolan åkte jag till stallet med Ellen, har fått mitt skåp i omklädningsrummet nu så jag slipper gå ut i kylan till boden varje gång jag ska hämta mina grejer, så det är faktiskt jätte skönt!
Så jag la in mina grejer där, fixade lite oså, käkade lite gott från cafét och sen åkte vi hem!
Nu ska jag checka lite bloggar, sen dusha eller bada, äta lite ungerska bullar och läsa typ. Hadegött
Godaste bullarna in tha world.
Hahaha, snodde bild från Filles blogg, är verkligen inte nöjd med bilden, var tvungen att hålla i ellen ju eftersom jag hade så svårt för att gå, (på nobel då), mitt hår är förfärligt, haha orkade inte fixa det så det hänger under hakan lixom.
/nicolett

ungern!

Ungern är bokat, i sommar åker vi! :) Längtar jättemycket! :D Hoppas det blir minst lika bra som förra året! Och det tror jag säkert det blir! När vi åker denna gången är det ju sommar också, så det är ju ett plus! :D
Tack nicolett för att jag får följa med!


P&K

hej och förlåt.

Hejhej
brottades precis med bror. typiskt att han alltid ska vinna.
Har precis beställt flygbiljetter, eller, mamma har, till ungern då. Flygbiljetterna som är då ellen ska med :D Är borta i 8 dar i augusti kmr hem  typ 21 tror jag så missar nog nån skoldag men det gör inget! Ska bli så kul :) :) 2e gången ellen följer med då ! :)
Idag fikade jag på EH efter skolan och sen åkte hem, plugga, körde lite harpan, åkte och träna, kom hem, åt pannkaka, körde lite mer harpan och beställde flygbiljetter, och nu är jag här!
Passande bild eller vad? ;)
/Nicolett

life is a highway

Hej min dag har varit bra!
var i skolan som vanligt , kort dag, hade engelska prov , gick nog rätt bra! :)
När jag kom hem spelade jag lite innebandy med min lillasyster vann med 20-0 , höhö. Nu har jag tränat,pluggat,ätit och duschat! Så nu ska jag se på film och sen plugga lite mer!

dagens.

-


.

Hemma från MRL nu. Gud vad jobbigt det var. Men kul!
Imon ska jag nog till stallet, och sen tror jag att jag bokat in träning ochså, får se. Sen har vi ju Engelska prov imon..
Vi slutar dock tidigt imon så det är la änna soft. Sen har vi nån teknik tävling ochså! Hatar teknik..
Hur jävla snygg är inte denna tomten då?
/nnnnnnn

2012:s höjdpunkter!

2012  kommer förhoppningsvis bli ett av dom roligaste åren i mitt liv! Om allt går som "planerat"
* Feb:Skidresa med la familia,göteborg horse show!

*
Mar:Fyller år, teneriffa!:)

*April: påsklov, förhoppningsvis komma ut på en första tävlingen från nya stallet

*Maj: förhopningsvis fler tävlingar!

*Juni: Slutar skolan, kanske ska konfirmera mig , inte bestämmt ännu, annars så njuter jag bara av  sommaren

*Juli:Åker på tvåveckors ridläger! :)

*Augusti:Åker till ungern med nicolett! <3

Sen är det inte så mycket inplanerat på hösten, skolresa till prag är väl den stora grejen! Och så kanske vi ska till londdon eller spanien med pappa! :)
Sen ska jag självkalrt så i skolan och vara med mina underbara vänner, rida förhoppningsvis utvecklas mycket! :D Hoppas ni får ett bra år!


monday

Hej där!
Var i skolan idag som vanligt, gick bra, hade glömt SO läxan, men som tur var så flyttades den fram!
Eter skolan åkte jag till mamma och pratade lite om resan och så! Längtar såå mycket! :D Glömde förresten att säga igår att det är till teneriffa vi ska!
Nu är jag hos pappa och jag måste städa mitt rum IGEN, åh, varför stökar jag ner det hela tiden? Om jag skulle plockat upp grejerna från golvet med en gång så hade jag sluppit städa så ofta! Så jag ska i alla fall städa och packa mina grejer, sen ska jag plugga och äta tacos, och senare göra lite styrkeövningar!
Nu måste jag sätta fart! kram kram


(bild från google)

tjock

Hejhej!
Blev jätte ledsen när jag kom hem idag för trodde mamma hade bakat bullar. Men det hade hon inte.. Så då åt jag kladdkaka istället. Hihi. Tur att jag ska träna snart då!
Mrl blir det idag, får se om det blir bättre idag, det är ju en ny tränare idag som jag inte tkte om så mkt sist.
Men har iallafall pluggat lite engelska nu, så det är ju bra, vi har prov imon nämligen!
Nu drar jag, hörs later on! (säger man så??..)

tjock

Hejhej!
Blev jätte ledsen när jag kom hem idag för trodde mamma hade bakat bullar. Men det hade hon inte.. Så då åt jag kladdkaka istället. Hihi. Tur att jag ska träna snart då!
Mrl blir det idag, får se om det blir bättre idag, det är ju en ny tränare idag som jag inte tkte om så mkt sist.
Men har iallafall pluggat lite engelska nu, så det är ju bra, vi har prov imon nämligen!
Nu drar jag, hörs later on! (säger man så??..)

I wish..


----

Pluggar lite engelska glosor nu, borde plugga SO vi har tydligen det till imon, men har inte SO häftet..
Jaja.
Har tittat på Ponnyakuten, kört lite harpan, FÖRSÖKT plugga, dock gick det inte så bra..
Nu ska jag checka lite bloggar, sen ska jag nog lägga mig faktiskt. Ganska trött.
Pingis kan man ochså köra.
/nicolett

bokat!

Hej på er!
Dagen har varit bra! Började med sovmorgon, eller ja ganska mycket sovmorgon i alla fall! Sen såg jag klart på CARS 1, gullig film! Sedan åkte jag upp till stallet, det är ju söndag så jag hade träning som vanligt! Det gick ganska bra! Hade en lite speciell träning idag , men det var roligt och verkligen lärorikt!  :D

Och, idag ringde mamma och sa att hon bokat resa! :D I mars åker vi, I'm so excited!:) Hoppas det är ett bra ställe vi åker till! Det är dock vanlig vecka i skolan ,men det får jag ta igen!

NU, ska jag plugga engelska, duscha, och sen kolla på film eller nåt!
Hoppas ni haft en bra söndag! kram kram

Trött!

Hej!
Anledningen till att jag inte bloggat idag är för att jag jobbat. Allting gick bra. Så det var bra. bra va,? hehe
Är jätte trött, vaknade ju tidigt, så lägger mig inte för sent idag.
Ska försöka plugga lite , eller, Måste plugga lite.
Okej glömde typ publicera inlägget eller nått, det skulle kommit upp för ett par timmarsen.

bilder-

Onyttiga? nejdå.
Ceasar salladen var mycket god må jag säga. Duktiga flickor!
åherre hehe bjuder!
Nu måste jag sova ska ju vakna om 7 timmar typ!
/Nicolett

I said Boooy


snö.

Hej , idag började ju snöa, som ni alla säkert märkt! Usch, jag hatar det, stog och väntade på bussen i 25 minuter när det snöade och blåste jättemycket, inte kul. Blev helt blöt och allt blev snöigt. Det är inte det att jag hatar snö, jag tycker det är jättemysigt om det ligger lite fint och stilla på MARKEN, men inte annars.

Som nicolett skrev så vart vi på torget nyss, köpte 2 linnen och en bh! :) Allt på rean, det är ju bra med rea tycker jag, men dom flesta affärer säljer ju ut grejer som dom flesta inte köper, och därför hittar jag oftast inte så jättemycket på rean! Men linnena är basic och funkar till det mesta så det är ju bra! :)
 

OCH som nicolett också skrev så ska jag med till ungern i sommar igen!!!! :D Yeeey, det kommer bli jättekul och mysigt! Hoppas bara på bra väder , men det bruakr ju vara varmt där på sommarn så det blir det ju säkert! :)

oj, haha, jättedålig bild. Tack diana för tipset! :)


bidlerna är jättedåliga och linnena  är finare i verkligheten!
kram kram!

Lite shopping

Hej!
Nu sitter vi hemma hos ellen, drog hit hade ändå inget bättre för mig, men ska inte sova här för att jag ska jobba imon bitii :( Vara i stallet 7.. Gött!

Köpte iallafall en bikini överdel, ska verkligen inte köpa nått mer nu för får ångest inför Gbg Horse show!

Nu har vi ochså bestämt att ellen ska med till ungern igen i sommar så d ska bli kööl! :D

den kommer ifrån Cubus!
kram!


SNÖ

hEJ!
Linn och diana åkte för typ 30 minuter sen, och nu kom ellen, timing va?
Vi fotade lite, spelade pingis och tittade filmer typ. Såg panoramal Activity, den var inte så läskig, för vi såg 2an,
Nu vet jag inte riktigt vad jag och ellen ska göra, kanske åka till torget typ.
/nicolett

boys come to me.


Teknik,

Vad gör jag? Inte pluggar iaf, har faktiskt ingen aning om vad för rapport jag ska göra??
Iaf, efter skolan drar jag och gänget till hemköp, köper lite gods ikväll och fikar eller nått sånt!
Sa det aldrig men ska ha en dejt. Haha nää skoja men diana ellen och linn kmr hem till mig så ska vi laga mat, äta massa gott och se skräck film + abduction!
/nikii

teenagerposts.tumblr.com








hey.

Hejhejhej.
Hemma från ridningen nu!
Nu ska jag äta, och sen faktiskt, INte plugga.
Som sagt var elevens val bra, körde badminton och pingis.  Som tur är får linn komma dit ändå så slipper vi vara 3 blir ju nog ganska jobbigt efter ett tag att vara 3.
Imon blir det iallafall mysigt, berättar mer imon om vad som händer. Men börjar 8 imon, slutar dock tidigt, så det är väl OK. Sen ska jag bara hem tror jag.
Nu får ni hade fint.
Hej. Då.
Miss that cute dog.

torsdag , eller fredag?

Hej,
känns verkligen som fredag idag, synd att det inte är det ! Idag i skolan var ju första gången vi hade elevens val, det var faktiskt rätt kul, kommer nog bli bra! :)
När jag kom hem så åt jag lite mellanmål och så hade mamma bakat cheesecake, eftersom hon skulle ha tjejmiddag, eller ja, dammiddag är det väl kanske, den var i alla fall galet god! Nu är jag hemma hos pappa, ska snart äta midddag. Ikväll ska jag plugga och kolla på film med syster! :)

d
Sommras i skåne!

kommer ni ihåg att jag var på ett mysigt julbord i julas? Här är en bild i alla fall! :)
kram

make it happen.


There's a story behind every person. There's a reason why they're the way they are. Think about it before you judge someone.

Nu har jag tränat och pluggat lite, ska plugga mer dock! Usch, det är så tråkigt att plugga.
Imorgon är det typ en vanlig dag. Åh, det är så tråkigt med samma sak varje dag,varje vecka. Skolan,plugga, rida, packa, packa upp, och ibland hinna vara med kompisar.
Snart fyller jag år så jag har börjat tänka på vad jag önskar mig.

Skinnjacka, en tunn snygg, vet inte om jag vill ha brun eller svart, tror svart!

Kanske ash boots, vet inte bruna eller svarta, tycker nog dom bruna är snyggare, men om jag har svart jacka så är det nog snyggast med svarta skor!

Kläder

Pengar

kanske en parfym

matt svart nagellack

hår donut


Ett par snygga shorts skulle jag också vilja ha! Dom på blilden är snygga tycker jag!

pust

NU har jag i stort sett pluggat klart. Ska gå igenom allt en gång till när mamma kommit hem, kan verkligen inte allt soklart men jag hatar NO så grovt och våran NO lärare är dum i huvet som ger oss 58 grejer att kunna? Dessutom saker han aldrig gått igenom? får cp ryck på han.
Känns som det är fredag imon. Men det är det inte. Tyvärr. Blev hel knasigt med elevens val, jag linn diana och ellen valde sport arenan men linn fick musik? Får sån damp för då ska den dumma diana byta till musik. Dampdamp
Så jag är ganska irriterad.
Men hade gött.
Mumma?
ÅHHH JUSTE. Måste visa hans nya typ hårstil ? Äh han har iaf färgat det mörkare och fixat tbx sin gamla frilla,  beror iof på ifall han stoppar i vax elr inte, men här
Här ser man tydligt att det är mörkare,
Och här ser man att den gamla frissen är tbx,
ME LIKE.
/nicolett

16:16

hejhej!
Rätt bra dag idag i skolan!
Nu har jag ätit lite mellanmål och ska börja plugga, kommer nog ta typ 2 timmar eller så. kuuuuul. Nu har vi typfått fem läxor /prov att öva till, innan onsdag nästa vekca. Vart är mjukstarten?
När jagkan no:n och tyskan ska jag köra på cross trainern i en timme och göra styrkeövningar.


trött.

Hej!
Body stepen var skiiiit jobbig. Kändes som allt syre var helt slut och det var 40 grader där inne typ, trodde aldrig det skulle ta slut. Men jag hoppas att jag fick ut nått av det iaf!
Kom hem, åt, körde lite harpan, titta på film oså. Som sagt är det ju en chill dag imon. Fan måste packa gympapåse.
Har ingen aning vad jag ska göra, pappa vill åka nånstans på sportlovet, jag vill bara åka till Usa men tydligen så hinner man inte det på en vecka, har ingen aning vart det är varmt men ändå en shopping stad i Europa nu förtiden?
Mamma orkar inte följa med så kan ju inte vara så kul, men om man åker för en helg och får lite shopping kan det vara okej, frågan är ju bara vart vi ska åka då?
Sen ska jag till polen om 2 helger.. Jag är tvingad till att följa med , vi ska till nån plaznjenje. typ? Kommer bli skiit tråkigt men måste göra detta för att supporta mina bröder. Så snäll jag är. Inte för att jag skulle kunna stanna hemma, finns ingen som skulle kunna passa mig. Så a. Så blir det!
Nu ska jag sova, så kanske jag får sova ut lite nu då , sover ju maz 7 tim varje natt. GODNATTI
/nicolett

...

Hemma från stallet nu för ett tag sen, gick rätt okej att rida!
 Just nu mår jag lite dåligt p.g.a lite olika anledningar. Ska plugga lite och sen lägga mig rätt tidigt för att huvudvärken ska gå bort.
Imorgon är det skola som vanligt, gympa och hemkunskap så det är rätt okej! :)
godnatt!

random bild på goa grejer! ;)

mkt plugg tjejer.

Hej tjejer, ( vem vet kanske killar? )
Nu har jag pluggat och pluggat. Dock sitter inget från NO:n än, det är sjukt mkt vi ska kunna, men , nån gång ska det sitta, så får plugga skiten av mig imorgon. Imon är lxm sista dagen sen ska det sitta! Shit får typ ångest ändå sitter jag här. Dock har jag en anledning, har nämligen pluggat på lite tyska glosor.
Inom en timme drar jag till gymmet och kör lite bodystep är planen. Så får stänga ner datan nu och plugga mer NO.
Slutade som vanligt halv 2 idag, det var ännu en trött dag så skrattade tills jag grät där ett tag men det var lunch.. Drog till stallet, kom hem vid 3, skickade in ett tävlingsbidrag till Gp, åt, plugga och sånt shit.
Nu ska jag dra mig.
OJ, konstig bild. JAJAJAJa
/N

dagens

Hej, kom rätt nyss hem, har ätit lite lasange och ska plugga en stund nu! Hoppas ni har haft en bra dag!
linne:gina, jeans: crocker, väst: köpt på hotline, halsband: guldfynd, armband: ungern och paris (vet inte vilka affärer)
(det var vääldigt kallt att inte ha något på armarna,specilellt i matteklassrummt, där har typ elementem gått sönder, så där är det lixom 10 grader eller så! usch!)

stolt!

Åååhåhåhåhåh fett stolt ! Varför? Jo för att Rolf-Göran Bemgtsson vann Jerring priset! Ridsporten regerar ;-) Blev riktigt besviken på min bror när han lägger upp en status som lyder : Vem faan är rolf göran bengtsson? Killar alltså.. /Nicolett

Härry

gokvällen
Precis tittat klart på sista harry P, igen. Hade inget att göra, ville egentligen inte se HP men hittade ingen annan film så fick bli den. Har knappt pluggat idag, så himla lat är jag , har bara övat på lite glosor. Har ju NO läxa till torsdag. Ack då. Får ta och titta på filmen bara så äre lunch.
Imon ska jag nog till stallet igen, sen hem, plugga och träna.
Åååh vet verkligen inte vad jag ska blogga om.
haha.
hejdå

pluggeftermiddag.

Hejsan, skoldagen iidag var okej. Som vanligt. Försov mig idag också, som vanligt. snoozar alltid för länge och sen så hör jag inte klockan och vaknar 07:20 lixom..
Men i eftermiddag ska jag i alla fall plugga, det blir nog typ no och tyska mest.
Men sen så ska jag se på film och kanske göra lite kokosbollssmet, hehe, jag som skulle vara nyttig, eller så tränar jag i stället, får se! :)
have a gr8 day.

dagens

Hemma

Hej!
HEmma från skolan nu, kom hem för typ 20 min sen, slutade halv 4..
Ganska flummig dag idag om man får säga så, skrattade faktiskt jätte mkt, men jag var jätte trött så skrattade för ingenting lxm..
Nu ska jag plugga lite glosor sen se nån film om blod (NO), hatar verkligen No. Och bild.
Suger på att måla.
Skulle egentligen på mrl idag, men det är typ fullbokat och orkar faktiskt inte. Värt med kort? haha nä. mamma är glad.
Nu ska jag plugga så vi hörs senare,
/Nicolett

fuck school

Hej!
Imon är det skola, jippiieee, not.
Ännu en vecka med plugg plugg och typ sova på lektion time.
Taggar inte. Hatar att vakna tidigt dessutom.
Det ända posetiva är att jag får ostfralla till frukost typ?
Dessutom är typ alla pass denna vecka fullbokade så kmr typ knappt träna denna veckan! Så himla jobbigt, behöver verkligen en tränings partner. Mamma räcker inte. Nån som vill börja träna på Sportlife mit moi? plz
Tittade på Ponnyakuten idag, haha så jävla kul när folk kmr med sina problem så är det inget problem när dom väl ska visa haha ;)
Har iaf tittat igenom bilder från klassresan oså, vill ha värme igen! Det vart så mysigt.
Nu lyssnar jag på musik, ska nog lägga mig om en timme eller så, ni får ha det gött!
HEJDÅ
/Nicolett

Avicii my dear

Hejj!
Hörde precis på denna låt, en ny från Avicii, som kom ut på Youtube denna veckan, så den måste vara ganska ny oså, själv är jag inte ett stort fan av alla sega starter, så himla onödigt att ha lite bas i början bara, gå rakt på sak lxm!! Hatar att spola fram.
Här är den iaf, spola fram lite så kmr ni till låten,
själv tkr jag den är helt ok, inte som jag tyckte om levels i början eller penguin / fade into darkness men den är värd att lyssna på :)
/nicolett

söndag morgon,

Godmorgon alla bakom skärmen!
Läget?
Här är allt bra, ellen gick hem för ett tag sedan, och jag ska dra mig till stallet idag, inte nu men senare.
Vi har sett 9 avsnitt av Gossip Girl, ätit lite godis, gjort pizza, som blev förövrigt hyfsat god och sovit såklart. Älskar att sova :) hihi
Ikväll är det dessutom säsongs start för Ponnyakuten 3 ;)
Ni får ha det,,
Hejdåå
/nicolett

pizzabakning

Hej hej! I förrmiddags var jag uppe och red lektion i mitt gamla stall(som jag gör varje lördag) efter det så fixade jag lite oså. Sen åkte jag hem för att städa. Ta igen lite efter alla veckor jag inte städat när jag borde gjort det. Nu är jag i alla fall hos nicolett,vi håller på att baka pizza eller lägger på ingredienser på en deg rättare sagt! Ikväll ska vi kolla på gossip girl:-) wehoo. Och äta upp vårt godis från igår!(y) hörs senare! Kram

yoo

Nu har jag ätit en liten sen lunch, men bara lite, för ikväll ska man göra pizzaaaaa.
Var i stallet idag, vart hemma vid 3, sen ska jag nog hoppa in i dushen snart,
och senare kommer Ellen så ska vi äta pizzää och förmodligen titta på ett x antal avsnitt av GG, säsong 2åååå.
Ska nog käka godiset från igår, pizza, choklad och ja allt mumsmums som man kan hitta.
Måste verkligen lägga in nya bilder från kameran för har typ inga alls att lägga upp,
Och vet typ inte vad jag ska blogga om..
men, kom med förslag vettjaaa
okej jag laddar upp bilderna.
OKej, ingen var bra ni får inte alls bilder, dock kmr några outfit bilder upp senare,

godmorgon,

hejhejhej!
Vaknade för typ 50 min sedan, ska nog dra mig till stallet idag, kan bli trevligt.
Planer för ikväll vet jag faktiskt inte, men jag tar det som det kmr!!
Har inte så mkt att säga faktiskt, förutom att , Ha en bra dag.
Pápá /nicolett

Aa snygga outfits!

(allt förutom bootsen va snygga här)
Allt från Free People, outfit 1 speciellt snygg!!
/Nicolett

have it your way

Häääääj.
Hemma från bio nu, som nicolett sa. Rätt okej film! Köpte godis på 4-gott, gotttttt. 43 kr, oj oj oj , jag som skulle var nyttig. Har jättemycket kvar.. Hehe, undra vad som händer med det?;) Nu ska jag typ kolla på film med mamma kanske.. Förrensen. Vad tyckte ni om inspirations inläggen? Vill ni att jag gör fler? Jag kan själklart göra det vid intresse, men det tar ju lite längre tid än ett vanligt inlägg, såå om ni ändå inte tycker det är roigt att läsa,titta eller vad det nu är man gör så är det ju onödigt att lägga tid på det, eller hur?

bra bild.. gott i alla fall!:)

Forgive me!

Heeejjj!
Bloggade inte igår, var inte på humör, men nu bloggar jag !
Fredagen den 13 e idag ju, mig har det inte hänt nått än, men det är ju 3 tim kvar av dagen elr hur? ;)
Kom precis hem från bion, såg the darkest hour, en bra film, lite kort och ganska dåligt slut men förutom det så vart den bra! Var där med ellen & diana + Linn, vi kom dock lite sent fram, eftersom diana & linn var sena till torget( som vanligt!!), så allt blev försenat eftersom vi var tvugna att sticka till 4 gott, + innan det hämta ut biljetterna osv, så vi kom in precis när det hade börjat!
Nu skulle jag egentligen baka en pizza, men är inte alls hungrig, så skippar deeet.
Imorn blir det nog stallet, kanske hittar på nått med nån eller så, får se inget planerat!
Btw, ersänn ellens collage av kläder var najs ihop klippt?
Nu ska jag fortsätta att lyssna på go musik, slå på TV:n , skypa osv.
Have a good evening!
skönaste bilden på linn haha ;) döda mig inte..
/Kram Nicolettt

insperation 2


Bild högst till vänster: Vet ej vart grejerna kommer ifrån, shortsen är väldigt snygga! Såg i sommras att det fanns rätt lika på fiorucci.
Boots: Ash boots, såå snygga, vet inte om jag ska köpa dom.. Har funderat länge, kostar ca 2600.
Väska:Accent (tror ej den finns kvar)
Klocka: Michael kors
Glasögon: Ray ban aviator, finns på  glasögon affärer och hemsidor!
Fjädersmycken, finns överallt!
Bilderna i den svarta rutan: Byt ut shortsen mot jeans p

Dream it, wish it,(don´t) do it

Som rubriken lyder, ungefär så går det med mina läxor (räkna med paerntesen!!) ;) Jag orkaaaaaaaaar inte. Har i alla fall tränat, något posetivt. Men, jag får väl ta och sätta igång med i alla fall ett ämne,tror det blir engelska. Sen ska jag i alla fall se klart HP 4! åhh, gud vad ja inte orkar, får la sätta på lite musik så funkar det väl.
höres

inspiration


(Det var en tjej som frågade om jag kunde göra en inspirations outfit som jag tycker är snygg! Jag gjorde två, ´den andra kommer imorgon!:))
Jag har hittat bilderna lite överallt, kan ju berätta vart grejerna kommer ifrån om ni är sugna på något!
Tröjan:Nelly.com
Väska: Mulberry, finns antagligen att köpa på någon hemsida!
Kjol:Fanns på topshop i sommras, tror inte den finns kvar. Finns säkert liknande lite överallt!
Skor: Jeffrey Campbell, finns att köpa på raglady i göteborg och på hemsidor!
Klockor: Michael Kors,¨man kan nog köpa på hemsidor, men dom kostar säkert några tusen!
örhängen: Fjäderörhängen finns i dom flesta affärer!
Naglar: Dom här naglarna är sååå snygga! Har letat jättelänge efter ett svart matt nagellack, hittar det inte. Så om någon av er skulle se något så får ni gärna skicka in en kommentar!
kram

home!

Hej hej!
Kom nyss hem efter att ha hjälpt mamma att handla mat, jag är allt snäll va? ;)
Nu ska jag köra på crosstrainen i en timme och sen plugga och blogga! Så ett önskat inlägg kommer senare! :)
köpte förresten en bikini på h&m innan, typ turkos och lite guld!

(dålig bild, min kamera är inte bra)meen, jeans:crocker, brunt läderskärp:lindex, ponsho:finns att köpa på åhlens, tessie tror även jag sett den någon annanstans också! linne:hm

här är min nya klocka!


stallet straax!

Hej där!
Slutade 13:40  idag eftersom elevens val inte börjat än, så jag kom hem, för ska hämta mina stövlar, men åker till stallet om 30 minuter typ. Ska bli spännande att prova stövlarna!
Har reserverat bio biljetter nu ochså, ska bli filmen The darkest hour, det är action/sci-fi/skräck.
Så blir 4gott innan och sen på kvällen kanske vi ska se en skräckis hos nån! Hehe.
Men vi höres,,
Vart så tråkigt väder idag så körde med hoodien,
Kram!
/Nicolett

-

Hejhej!
Förlåt att jag inte blogade igår (jag ska sluta skriva förlåt hela tiden) meen, jag kan ju berätta att mitt fritisintresse tar så pass lång tid att jag faktiskt inte hinner blogga. Stallet ligger inte särskillt nära och därför kommer jag ofta hem sent nör jag är där och så, så nu vet ni varför jag inbland inte bloggar en dag.

Men idag i skolan var det rätt ok. Höll dock på att somna på no:n för vi såg en as tråkig film.
Efter skolan åkte jag till stallet och tränade, gick okej!
Nu ska jag bara duscha och sen se harry potter 4! :D
Imorgon ska jag inte till stallet så då kab jag blogga mer! Vill ni att jag ska göra något speciellt inlägg så är det bara att kommentera och säga det! :)
kram kram

dagens: jeans:bikbok, skärp:lindex, tröja:bik bok tror jag, väst:hotline, armband:flash och nått mer

HEJ

Kom hem vid typ halv 4 idag,, ganska seg dag i skolan, var skit trött faktiskt!
Satte mig och spela lite harpan, åt oså ;)
Blir nog ingen MRL idag, bokar till nästa vecka istället så tränar jag på lördag eller söndag,
Imorgon ska jag äntligen inviga mina stövlar, har nämligen inte ridit i dem än, sen så är det ingen elevens val imon så slutar typ 14 :) :) assssss najs.
På fredag blir det nog bio oxå, inte så trevligt för plånkan men vem vet kanske kan tigga till mig lite pengar från pappa.
/nicolett

hiss & diss

  • Koostym outfiten!
Tycker att det satt riktigt snyggt på henne, vet inte om jag skulle passa i det, men jag är inte precis den som sticker ut när det gäller klädval så än sålänge trorr jag att jag skippar kostym outfiten, Men snygg var den iaf!
Dock mest svart och vitt isf, inte typ blått ,randigt och sånt!
  • Gossip Girl!!
Har ju redan sett alla säsongerna, men nu när jag börjat tittat igen med ellen eftersom hon inte sett på det innan, så känns det som jag aldrig sett innan, sååååå snygga skådisar och hela tiden en massa drama och spänning osv,
så ifall ni inte sett gg köp eller ladda ner säsongerna på typ ett lov, :) Rekomenderas!!
(Btw ellen , här är bra bild på håret! )
  • HOOOOOUSE MUSIK!
Gosh lyssnar verkligen typ baara på house, man får sån jävla kick av det, hatar att lyssna på samma låtar hela tiden, men det är så jävla svårt att hitta ny house musik! Hatar verkligen att vara efter, alltså typ att upptäcka en låt på top-listan, är en sån som måste få tag i all musik månader innan den blir poopppis, som typ med levels, haha när alla väl börjar lyssna på den är man ju fan trött på låten! Dock besviker levels aldrig, men ändå..
Häär är låtar som finns på spotfi eller Youtube, som är bra : Basto- Again and again (S),,  Epic the way you kissed me Hardwell mashup- Example vs Quintino (youtube),,, Finally moving- Pretty lights (S),,
Strings of tortuga - Kurd maverick (youtube) ,, Nadia Ali - Pressure (alesso edit) (S),, Ted- Rebecca & Fiona (S),, The Alphabeat- David guetta ( S)

Däär har ni, S står för spotify,
  • Sportlife! Jäätte mkt pass möjligheter, dock lite packat vid 7, men det går att stå ut, finns iaf många pass , bra tränare och fina lokaler osv, ifall ni går till sportlife nån gång så rekomenderar jag MRL och CXWORX!

  • Äännnuu en gång måste jag dissa Moonboots, fulaste skorna som mina ögon nånsin beskådat. (säger man så? )
  • Att bara onyttiga grejer är gott, varför kan inte sallad vara lördags godis? gå till film tajm och plocka lös sallad, och att det faktiskt skulle va gott! Nej istället ska vi gå och bli tjocka bara för att vi tkr om sötsaker.
  • Att man inte kommer på diss grejs när man väl behöver det.
Faann vad gott godis. Ser iinget äckligt ju! Kan dock vara för att jag plocka men vafan. 4gott äger.
Känns inte helt tillfreds ställande att skriva en hiss- diss lista, men vafan, inlägg måste ju ploppa upp nånstans så att lika bra att man tager det man haver!
/nicolett

21:00

Jag har faktiskt inte så mkt att skriva, finner inte riktigt inspiration, eller lust, till att blogga.
Jag är för lat för att lägga in bilder på kameran, så outfit kan jag inte heller visa :) Men ska försöka ta bilder varje dag så att jag kan lägga upp på fredag eller nått,,
Jag har iaf fått mitt jobb schema, jobbar ungefääär varannan helg, ibland 2 helger i rad, men det är ändå OK så jag ska inte klaga :) Mycket bättre än att dela ut reklam!
Imoorgon var planen så att jag skulle gå på 90 min MRL, men tydligen är det typ 30 st på reserv listan, så enda chansen för mig är att komma 30 min tidigare på drop-in och vet inte om jag pallar det vettni !
(Ellen, GG? )
Har tittat på film och käkat våffla och lyssnat på massa musik så jag nästan tröttnat! Men kommer nog kunna lägga mig tidigare idag, så a, vet inte riktigt vad jag ska göra nu..
.........Mums?
Skulle dock inte vara helt fel med lite mag muskler ;)

/Nicolett

goder afton

tjoo, sitter här och lyssnar på musik, mina fingrar blev typ blåa så skriver i vantar, hehe. Kom hem från stallet mkt tidigt idag, var hemma redan vid halv 3,
men vi sluta ju tidigt!
Ska nog sätta på en film snart så jag har nått att göra, har ju inget plugg än så längee,
Skola som vanligt imon, får se om jag ska på MRL imon eller inte, den är ju trots allt 90 minuter..
men  vi hööres,,
/nicooo

daaamp

Neej jag har onte somnat än.. Jätte jobbigt faktiskt ! Jag som trodde att jag skulle kunna somna till 1 åtminstone, nu kmr jag få 5 tim sömn! Gött elr vad? Ska iaf till stallet idag /imon så uppdaterar på kvällen, har ej gjort tidsinst. Nu svider ögonen nattii

21:21

hej!
Jag var ju somsagt hos nicolett igår kväll och idag till til 6. Vi kollade typ bara på film (gossip girl)och kollade igenom gamla bilder!:) Jag känner verkligne för att se gossip girl nu!
 Direkt när jag kom hem började jag köra på crosstrainern, körde i en timme! Brukar typ bara köra i 40 för sen blir jag så uttråkad, meen, jag kollade på biggest loser och allt pepp talk där, så jag körde på! ;)Ska börja köraq lite längre nu så det ger nåt.  Sen gjorde jag lite styrkeövningar och så.
Nu funderar jag på att antingen vara lite duktig och gå och lägga mig rätt snart, eller sätta på HP 4 (den ända av filmerna jag inte sett på lovet) fast om jag sätter på den så kommer jag ju sitta uppe till typ över 12. Jag får se!

ful bild i brist på annat


AGAIN AND AGAIN AND AGAIN AND AGAIIN

Japp, om och om igen lyssnar jag på låten, som jag länkade igår/förrgår, , sjukt grym är deen.
Pressure Alesso edit- Nadia Ali ,starkillers & alex enji,
Lyyssna på den!
Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji – Pressure - Alesso Edit
http://open.spotify.com/track/3KT0wY2cGC8kDJMGDLx751
Vet inte om det funka, men den finns iaf på spotify, och det gör again& again ochså!
Idaag, har jag och ellen nördat GG som vanligt, har tittat klart på säsong 1, tog oss 2 ½ dagar, vi tittade iof på typ 6 avsnitt per dag,
Sen titta vi på Monte Carlo i väntan på att säsong 2 skulle laddas klart, den filmen rekomenderas! :)
Och sen tränade jag MRL,
FUCK. Skoola imon :( :( Fan alltså, kommer inte få nån god nattsömn inatt, vakna ju vid 11 idag, så lär inte somna förän 1 halv 2,
hahaha, i Italien i somras ;)
Skulle inte vara helt fel med värmen nu!

Första snön i frölunda!

Jaaaappp it's here baby



Kul att jag skrev ett inlägg igår om att den borde komma, så gör den det!! haha

/nicolett

Deel 2

Hahahah guud älskar denna bilden dom gör fan samma min ;)

hahahhaha




öööhhh..... inga kommentarer.

Varga tanya bilder |
                           v



Posar med åsna ;)



wtf




haha


hihi

/nicolett

-

Jag tycker iaf att snön borde komma snart!!


hahahhaa jaa man kan ju alltid låtsas ;)


åååhhhhhh

SERIÖÖST ALLA HOUSE ÄLSKARE LYSSNA DIRR!
gryymt grymt bra
ni kommmer ångra er om ni inte lyssnar!!
/nicolett

shoopping / dagens

var som sagt i stan med bror idag, vittnade ännu en gång folk som jaga rånare ;) Denna gång från stadium .
As läskigt faktiskt, dom skreeek fan as mkt STAANNNA , haha min brorsa trodde det var en kille som sprang efter sin tjej och skrek hanna ;) haha.

Köpte iaf ett par jeans inne på Zara på rean, dom är lite korta men pallade faktiskt inte bry mig.
Om ett tag kmr ellen hit med godis och gott humör hoppas jag så blir det ännu en Gossip girl kväll!


Är faktiskt lite svag för slitna jeans,,
jätte dålig kvalite men ni får la se när jag har på mig dom nån gång,

dagens, haha lite annorlunda pose, men finns ingen sån slutartid så kan inte ta kort från långt avstånd,
skärp-Reds jeans-bershka stickad- lindex



Kraaam
Nicolett

ungern,, del 1

När jag sååg bilderna från ungern som ellen lagt uppp börja jag längtaa as mkt!!!! Det var verkligen mysigt! Älskar att åka buss längst bak ! Sjukt faktiskt att själva resan ner var typ as kul :) Alla stop på båtarna och övernattningen i tysklandet och typ sov 24/7 i bussen, läste massa, serverade kakor och allt sånt.
I Ungern åkte vi på massa utflykter och shoppade o  myste med hunden ozååånt!
Vi kanske ska dit i påsk igen, (det var förra påskresan ellen va me) , Ellen hänger du på elr? ;)


bjuder haha





Utflykt nr nått, Szentendre


hahahahaha vi bjuder




Här var utflykt nr nånting, Eger iaf,

haha ushs

Budapest by Night ;)

BJUDER.  hahah ush



Okejj det blev alldeles för mkt bilder, gör en del 2 istället ;)

idag.

Hej!
Idag ska jag till stan med min bror, har inget jag behöver köpa men han ville titta på rean så jag offrar mig ;)
Igentligen skulle jag behöva åka till stallet, men tror inte jag hinner det nu faktiskt. Jag får se hur länge vi är i stan.
Men nu ska jag fortsätta att titta på Monte Carlo , det är faktiskt en bra film, än så länge! :)
Kraaam
Shiiit vill bli brun igen!
/Nicolett

HP again

Hej!
Sitter och kollar på harry potter 1 igeen, haha, har sett den sjukt många gånger! ;) Alla är så små och gulliga!
Imorgon är min sista sovmorgon, snyft. heheh. Men åhh, längtar så mycket till sommarlovet! Eller i alla fall när det börjar bli lite varmare! Sommaren, det är verkligen min favoritårstid!
Åh, jag saknar ungern! Det var så mysigt! När vi åkte buss i två dagar, åt skit mat och sov längst bak i bussen, myys! När vi kom dit var det typ 30 grader och då var det i april och på kvällen!

åkte förbli fina sjöar mysiga hus vid vattnet, tror detta var i prag!

vi åt schnitzel typ varje dag, denna var inte liten..

xoxo

20:35

Hej hej!
Har suttit och jobbat på min engelska uppfigt(er) nu rätt länge. När jag trodde jag var helt färdig läst igenom det och så, så kollar jag på instruktionerna och ser att det skulle innehålla 120-150 ord, vaf****n! Jag hade skrivigt typ 500-600 ord! åhh, blev rätt arg. Men jag började i alla fall på en ny och nu är den också färdig! Tror jag skickar båda till min lärare så var inte allt arbete i onödan!
Innan idag var jag ju somsagt hos nicolett, kollade på en massa gossip girl avsnitt :) Bra serie!
Imorgon ska jag rida och sen vet jag inte så mycket mer. Ska försöka att lägga mig i ganska bra tid, det är ju skola på tisdag... :( Så jag borde vänja mig vid att lägga mig lite tidigare. orkar inte. Men det är ju inte sååå långt till sportlovet, när är det? vecka 7? I så fall är det bara..5 veckor? Det är ju typ ingentng! :D

här är en dålig bild på clutchen. Den är inte så mörkorange och metallgrejen är i guld! Jag kan visa en bättre bild senare!
kramkram


förlååt

Har inte bloggat på hela dagen i knoow,
men ellen kom hit imorse, så vi satte på gossip girl, och har tittat på typ 7 avsnitt så, aa. Har liksom inte haft tid till att blogga ;) Men nu gick hon för ett tag sen,  för ska till min brorsa sen.
Men hinner inte uppdatera så mkt mer, finns inte så mkt att skriva heller, vi höres ikväll eller nåått! :)
HÄäääääääänga med bröderna,,
ska la se nån film eller nååått och möla pajj :)

svar på kommentar

plugga ?? vi har väll inget att plugga på ????????? :)
Hej! :)
Nej vi har ingenting att plugga på egentligen, men jag håller på med en  extra uppgift i engelska som är frivillig så det är därför jag pluggar!
/Ellen

twilight kompisaaar

Nu börjar new moon på svt1 ! Sett den typ 5 ggr, kmr se den minst 5 ggr till ;-)

ny klocka!

Hejsan!
Min dag har väl vart bra! 
Jag åkte till stan för att lämna tillbaka tröjan på zara! Såg att dom nu sänkt priset från 300 till 179 kr, så om jag blir sugen kanske jag ska köpa den igen ;) I alla fall så träffade jag en kompis som jag inte träffat sen i oktober, så det var trevligt!  Sen köpte jag en ny klocka, jag ville ha en svart med guldiga detaljer. Men jag hittade ingen som jag tyckte var snygg. förutom en med ett band i en mer brun färg. Så det blev den! Visar den senare! Jag köpte även en orange clutch! :) visar den samtidigt som klockan! Och västen , det blir nog på måndag , förlåt, glömmer alltid kamera när jag åker till pappa.
Nu måste jag plugga!
hörs


just nu

sitter och äter en toast nu, ska till stallet om typ 20 min ,
ville bara säga att New Moon går på tv kl 21 svt1, sen går eclipse på tv1000 18.00
Och kenny begins 16.30 svt1  ;)
hadeeee /nico

Before I die

- Så ska jag studera utomlands (USA)
-Medverka i en film med hollywood skådisar ;)
- Titta på the balldrop i New York på nyår
- Jag ska gå på the Ellen show ,

AND LIVE A HAPPY LIFE!
/Nicolett

believe

Godmorgon.
Idag var planen så att jag skulle åka till broder min, men det blir imon istället. Sååå. Idag ska jag till stallet.
Sen kmr jag trycka ner arslet i soffan och sitta vid datan och se på film , Som vanligt ?
Inte kul.
Fett sugen på att flytta utomlands, avsluta skolan där och aldrig komma tillbaka. Bara lämna allt, skulle vart as gött. Slippa alla jävla depp problem.
Innan det kmr ännu mer känslor avslutar jag inlägget. Hejdå

:(

Okej. Är typ depp lr nått. Det här har vart typ sämsta jul lovet någonsin. Har suttit hemma dem flesta dagarna och gjort ingenting och tyckt synd om mig själv. Vill ha förändring. Typ byta skola, skaffa nya vänner , flytta, kanske utomlands tom. Känner mig nästan som Dan aka Lonely boy i säsong 1. Kram Nico

bestämmt.

Jag har bestämmt att jag från och med måndag, ska vara nyttig, träna, jag ska börja träna styrka och springa och crosstraina. Igår när jag satt på bussen och lyssnade på musik , så kom det en låt (justin) som jag alltid lyssnade på när jag sprang i höstas, och jag blev så himla sugen på att gå ut och springa! Haha, jag är aldrig sugen på att gå ut och springa, men nu är jag faktiskt sugen! :D Så jag ska börja medan jag är motiverad!



heey there

hallå! :)
Igår var jag i stallet och lite så tränade, gick bra mot slutet! :)
Idag åkte jag med mina syskon och mamma för en liten shoppingrunda (jag som inte skulle shoppa mer!?). Fast det var främst för att min syster skulle på en synundersökning för att sen kunna ha färgade linser. Hon fick med sig ett par prova på, eller det var i och för sig en grön och en brun. Men guud, den bruna linsen var verkligen jättefin! Jag skulle vilja ha bruna fina ögon naturligt! Tycker det är jättefint. Men jag vet inte om jag skulle vilja ha färgade linser. Jaja, nog om det.
Jag, som inte skulle köpa nåt, gjorde självklart det ändå. opps. Men jag kanske ska lämna tillbaka tröjan från zara, för att spara lite pengar.. Jag vet inte, jag tycker den är fin, men vet inte om jag vill lägga pengarna på nåt annat.

Jag köpte i alla fall en fin väst, i mockaimitation, med lite nitar och fransar på, typ beige, grå. Den blir jättefin till sommaren med shorts och en blus under. Visar den senare, för min kamera har laddat ur. Och tunikan som jag sa att jag köpte igår, den gav jag till mamma för den var för stor. Jag råkar alltid köpa för stora kläder..
Imrgon ska jag byta min klocka, tror att det blir en svart, med kanske guldiga detaljer.. får se!
Vi hörs senare!

färgen längst upp till vänster var fin. Kan kanske dock bli lite mörk om man har ljust hår och ögonbryn o.s.v.


hey.

Vet att jag redan lagt ut denna här, men ähh vafan gör det igen.
Inte riktigt så fartfylld låt men ändå jättebra. Söker man efter en fartfylld låt ska man lyssna på Fuck school med avicii. :)
/nicolett

eclipse again

Tredje gången gilt på detta lovet. Men läste ut bree tanner boken nu, ovh blev så nyfiken på armen så vart tvungen att sätta på den :) ikväll ska jag på crxwork sen ska jag va med en kompis. Hadeee /nicolett

4

4 saker som gör mig glad just nu: Vänner, roliga planer, familj , lön :)
4 saker jag längtar till: Börja jobba( faktiskt :P ), väjärmen(sommarn), lönen, gbg horse show, hund
4 saker jag vill ha: primeboots, hund, sol, bättre betyg,  få bättre betyg till sommarn
4 mål:  få bättre betyg till sommarn, utvecklas mer inom ridning, snygg kropp till sommarn och bättre matvanor!





breaking dawn cast

Åhhh jag har tittat vilka gäster som kommer vaarjee dag på Ellens show (eftersom jag visste att twilightcast kmr), och idag stod det att Bruno mars skulle komma så jag sega mig, sätter på TV;n 10 min senare så sitter taylor,kristen och robert där! gaah.. Jajja, missa bara några minuter, tror faktiskt att resten kommer senare ochså, alltså hela Cullen familjen,
Idag är jag inte riktigt säker på vad jag ska göra, men det lär vi märka!
/nicolett

snabbb mobilblogg

Morsning. Eller kvällsning..? Har tittat på film, läste även ut Jb boken förut, tog mig bara typ 2 timmaars läsning. Men hälften av boken bestod av bilder :) Så nu började jag på Bree Tanners andra liv ! Men vi höres kram Nicolett

Jake T. Austin

Hej!
Kom hem från stallet nyss, och nu sitter jag här. Ska nog dusha snart, vet inte riktigt vad planerna är, skulle ju egentligen vart med diana men det hade hänt en sak, så vi tar det en annan dag istället.
Ganska oklart om vad jag ska göra imon ochså, kanske skulle träffa en kompis men får se hur d blir med det.
Jag får helt enkelt hitta på nått annat ikväll. Nu ska jag bara komma på vad oxå :) :)
Lägga upp bilder från kameran måste jag ju göra ochså.
åh snygg eller vad? Det är han som är med i wizards of waverly place, och new year's eve
Hade bäst
/nicolett

... morgon !

God morgon! Nu är jag vaken, somnade halv 4 inatt,
philips plan skulle landa 1, den var försenad till 1:45, dock sa han det så vi kom dit 1:45, men kl 2 sa dom att dem inte kan lasta ut väskorna i stormen så att dem inte kommer förän 2:45, hur gött? Då fick vi vänta typ en halvtimme men så kom han, fast utan väska såklart. Så himla oväärt. Vi var hemma typ 10 över 3,
Och nu vakna jag då. sov bara i 7 timmar tyvärr, fast det gör jag iof när jag går i skolan ochså ;)
Jag ska tvinga mig till stallet idag, i denna blåst. Undra om jag kommer fram? Sen senare ikväll ska jag va med en kompis,
btw, fick ett par röda låga converse av bror oxå :) Ville egentligen ha svarta låga, men jaja, röda låga är bättre än höga iaf :)
Den kjolen köpte jag igår!
/nicolett

Friends who stay by your side no matters what

Go kväll. Ska snart lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. Jag har suttit och kollat på justgirlythings nu länge och jag kan sitta och kolla igenom sånt här och beforidie, huuur länge som hälst. Drömma mig iväg, hihi. GOdnatt
XOXO


stormen är på G

stormen är på G

breaking freakin' dawn

Okej såg nu på FB att dom släpper breaking dawn 11 februari, lång tid kvar ju :(
Det här är omslaget eller vad man kallar det, det ska nog se ut såhär. Den har är ju lite annorlunda om man jämför omslaget med dem andra filmerna eftersom denna är typ as ljus, kanten alltså. Jaja, jag ska köpa den dirr iaf,
kram /nicolett

halv 7..

Nu är jag hemma från stan, har fotat lite grejer som jag köpt oså,
köpte en tunika som jag ska ha under min orangea stickade tröja, och en kjol :) Nu ska jag försöka att inte köpa nånting mer fram till februari, då är det ju GBG horse show, då ska det shoppas igen!
Inatt kommer min bror hem så då måste jag flytta ut ur hans rum och städa och sån skit. Ska lätt flytta in hit när han flyttat hemifrån, här finns det en jätte skön sova, tv och allt är perfekt! Förutom att det är så långt bort från Wifi-routern som det går att komma, så internet är inte snabbt här!
Bilder på vad jag köpt kmr nog ikväll om jag orkar,
Kramkram
/nicolett

Life will guide you home

Hej! Kom nyss hem efter att ha varit i stan och tittat, hittade en tunika, visar den snart!
Nicolett köpte en assnygg kjol, hon visar den säkert snart! :)
Ikväll hade jag egentligen tänkt sova hos nicolett, men, så ringde min syster och sa att hon bokat träning imorgon morgon, och då ska jag upp tidigt. Så det blev inget, tyvär. New years eve som vi såg idag var i alla fall bra! :) Många kända kändisar med i den!
Imoron ska jag som sagt rida och sen ska jag kanske in en snabbis på torget och kolla efter en klocka. Ska byta min som jag fick i julklapp. Sen ska jag hem och fira min lillebror som fyller år!
Det var typ det, vi hörs!

dagens, köpte denna skjortan för 2 dar sen tror jag det var. ak, ak, ak. Jag måste sluta köpa så mycket grejer hela tiden. Jaja. puss

strax stan

hej hej
är hemma nu eftersom jag behövde hämta kläder oså,
men om 40 min ska vi till stan, hämta ut bio biljetterna och titta lite på rean I think, hehe typ 4e gånger jag tittar på rean nu ;)
Vi ska se New years eve, den ska tydligen vara bra, och massa snygga skådisar ;) ;)
japp, snygga kändisar,
kramkram
/nicolett

2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? – aa

Höll du några av dina nyårslöften?
– hade inga

Dog någon som stod dig nära?
– nopp,

Vilka länder besökte du? – USA, mexico(carriebean) england, ungern, sverige, danmark,tyskland, tjeckien,

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? – hmm, orkar inte tänka

Finns det något du inte kommer att glömma från 2011?
– Ja

Vad var din största framgång 2011?
– kanske ingen framgång, men har iaf utvecklats inom ridningen,

Största misstaget?
– orkar fortfarande inte tänka, inget stort
Har du varit sjuk eller skadat dig?
- hadee öroninflammation, typ, och förkyld och såna grejer
Bästa köpet? – stövlarna, mitt nitskärp typ..

Vad spenderade du mest pengar på?
– ridning, resa

Gjorde någonting dig riktigt glad?
– säkert, :p

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
– fest hos mange, levels, JB's jul album

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
– ööh jag vet la inte

Vad önskar du att du gjort mer?
– kanske pluggat lite mer, vart mer i stallet typ

Vad önskar du att du gjort mindre? – eeeh vetinte

Hur tillbringade du julen? – with the family

Blev du kär i år? – jaau

Favoritprogram på TV? – desperate housewives, gossip girl, csi, svenska hollywoodfru

Bästa boken du läste i år?
– hmm, twilight läste jag ju inte iår.. såå, någon annanstans

Största musikaliska upptäckten? – JB

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – jaa

Något du önskade dig men inte fick? – ja

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
– jobbade, inte så mkt.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
– yepp

Hur skulle du beskriva din klädstil år 2011?
– tråkig

Vad fick dig att må bra?
– familj, djur, värme

Vilken kändis var du mest sugen på? – justiin, taylor, edward cullen,(inte rob)
Vem saknade du?
– hunden, ingen annan så mkt..

Hittade du någon ny favoritmaträtt under året?
– hmmm nää 
Hur skulle du sammanfatta ditt 2011 med 3 ord? – ganska bra år



nicolett


potter

Idag har ellen vart i stallet, bra va.
Dem missa bussen så de fick vänta 1 en timme.

Nu har vi tittat på HP 3, och ska fläta hår och sån skit vettnii
Imon ska vi på bio vid 3 , kanske hinner blogga innan,




Kraam från Nicolett & Ellen

segt

vaknade vid halv 11, då gjorde jag frukost och sen satte jag på sista Harry Potter filmen, superbra film. Sen så hämtade jag Eclipse och satte på extra materialet, sitter fortfarande och ser det, har sett på d i typ 2 timmar nu ju. Ganska skojigt faktiskt, älskar Twilight. Nu var extra materialet slut. Jaha. Vad ska jag göra nu då? Hehehehe
Aa vettefan vad jag ska skriva.
Skit tråkigt inlägg men jajaja
/nicolett
Åå nu börjar adam & eva,,

Nyårs tim-outfit

Var bara 1 timme hos ellen, så jag slog inte stort med min outfit, körde casual, hehehehehe . Å vad rolig jag är.
Är inte helt nöjd, skulle nog bytt ut byxorna till jeans, sen skulle jag inte vilja ha så mkt volanger på tröjan under, kanske 1 volang, plus att det var en lång ärmad vilket såg lite konstigt ut oxå. Så får la fixa nått linne,men, jaja
Tröjan köpte jag på rean på bikbok, tröjan under är en från lise sandahl, och byxorna från berskha.
HADE.
/Nicolett

God eftermiddag

Hej!
Vaknade faktiskt innan 11 idag, första gången på hela lovet typ. Men jag tvingade mig upp, annars blir det som det blev inatt att jag somnade strax innan 3, och gör jag det så vaknar jag 12 ! Inte bra. Så ikväll somnar jag tidigare förhoppnings vis.
Vet inte om jag orkar dra till stallet idag, får se. Men ska nog sova över mit Elon idag. Funderar på att göra
|
|
v

2012

  • Breakind Dawn part 2 premiär!!!!
  • köpa breaking dawn part 1 dirr
  • Sommar lov
  • Åker till Prag med klassen till höst
  • Firar jul utomlands
  • göteborg horse show
  • Leta gymnasium
  • Börjar jobba,
  • Åker förmodligen utomlands, nånstans,
  • Åker skidor med skolan, /kompisar, ska bli mysigt.
Kommer inte på så mkt mer, men det kommer väl hända andra grejer som jag inte vet om än!! :)
/nicolett

bilder

ALLA bilder jag tog på folket blev suddiga, så det vart ju inte bra.
Men där fick ni lite raket bilder iaf,
Imon ska jag till stallet, sen ska jag nog sova över med Ellen och på tisdag ska vi nog på bio,
bra va? Sen på onsdag kommer bror äntligen hem, sen ska jag va med linn nån gång oxå, å kanske diana, sen ska ja ha filmkväll med andra bror + 1a bror. hehe
Kramkram

1 Jan 2012!

Nu går Victorias secret igen på 3an,
Har nyss ätit middag oså, ska nog dusha snart, sen ska jag se film typ :)
Shit får rysningar VSFS äger :) :)
Imon , stallet som vanligt, sen kanske jag hittar på nått trevligt,
Nyårs bilder kommer nog upp på kvällen
Hihi älskar bilden !
/nicolett

Wille

Från och med idag är medryttarskapet på wille slut. Jag hyrde honom i 2 1/2 år jag hade jätteroligt under tiden med honom. Jag hann åka på 6 tävlingar, som högst L:A 1 (dressyr) och lärde mig väldigt mycket. Han är verkligen en supersöt ponny som var det bästa i mitt liv under ett tag. Jag har otroligt många minnen, en del saker som jag kommer sakna, mycket. Mest kommer det nog vara att mysa med honom, galoppera snabbt ute i skogen, ha roligt. Det var ju såklart superkul att tävla och så också. Men när jag red ut o.s.v så kände jag ju verkligen att han också hade roligt och trevs. Rida barbacka på sommaren, släppa honom på bete och sånt!

(Nu är det säkert en del som kommer undra om jag slutar rida. Nej. Jag har börjat rida på ett annat stall, och har tyvär därför inte tid så det räcker till att hyra wille också. Men jag känner att jag kommer utvecklas mer på det nya stället och därför känns det som att det är dags att "gå vidare", även om det  var en underbar tid med wille!)



I sommras

I våras på tävling

En liten klubbtävling



I'll miss you.

Har otroligt många bilder, men dom här var dom som låg på datan nu!
kram

godmorgon

vaknade för ca 40 min sedan, ska nog åka till stallet idag, vet dock inte när & hur, men d löser la sig,
är dock inte så pigg på att åka dit, det är jag aldrig nu för tiden! :(
Igår så gick ju jag och mamma till ellens place, vi tittade på raketerna från typ ett berg bakom huset, fick några bra foton men har inte laddat över dom än :)
Vi hade typ satt sån eld i en grill, haha så kommer brandbilen in på gatan, hehe vi trodde att dem skulle komma till oss, men a vet inte, sen kom ambulansen ochså, och sen 2 polisbilar, allt på samma gata :P
Sen var det typ fest i huset bredvid, folk sköt raketer rakt in i lekplatsen och in i hus och a vettfan det var lite galet.
Nu tittar jag på Legally Blonde iaf, sen nån gång åker jag till stallet.
kram
/nico

RSS 2.0