-

Boktips

Okey tänkte tipsa om lite böcker som jag har läst! Kan ju va kul att ha nån bok att läsa nu på sommarn, jag satt ju inne hela första veckan så lyckades läsa ut 2 böcker!! hihi
Första boken "knappt lovlig" är en bra bok, inte en som man veerkligen fastnar för, men det är en bra kärleksbok som handlar om en tjej som flyttar ut till landet och blir kär i vuxen bonde.
En bra bok som man kan läsa när man har tråkigt!

Andra boken, Som om ingenting är lite bättre än den första, ochså kärleks bok som handlar om en tjej som blir kär i sin bästa väns pappa / sin granne, och har ett hemligt förhållande.
Bra bok, fick mig att vilja jobba i en godis affär! Haha
ochså bra sommarbok.

3dje, TWILIGHT, antar att dem flesta läst dessa böcker? Om inte, så måsteeee ni, dom är så sjukt bra, och man fastnar verkligen i boken, man vill lxm inte sluta läsa! Ett tips är att läsa dem på ett lov, jul, sommar, höst eller påsk, för man måste verkligen läsa hela tiden! DOm är sjukt bra!


bakom stängda dörrar håller jag på att läsa just nu, det är inte riktigt en sån bok som har fantasi, det är ingen "berättelse" det är lixom en historia om en tjej som blev "misshandlad" av sin pappa, den berättar allt från börjar till slut.

sist men inte minst, pojken som kallades det, pojken som inte fanns & pojken som överlevde.
Riktigt bra böcker, gripande, handlar om en pojke som blir misshandlad av sin mor, medans hans pappa & syskon inte gör nått åt det, har dock bara läst pojken som kallades det , där han blir misshandlad, men ska läsa dom andra ochså!
riktigt bra böcker.
Ha det bra! Kram nicolett

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0