helgen

/nicolett

header

Hejsan hoppsan
Nu bytte jag header. Suger på sånt men eftersom ingen annan gör det får jag la gö det!
Jag vet inte hur jag får bilden att bli större, så därför är den liten! Och jag måste tillägga att jag egentligen Inte tkr om bilden på mig, jag ser ut som en mullvad, men jag ska förhoppnings vis få alla bilder i veckan så jag hoppas att jag hittar en annan jag kan sätta upp som header :) :)
för ingen blev typ bra.
såhär ser den ut!
Duktiga Louise,
www.waldenbyfoto.blogg.se
har fotat!
/nicolett

omay

jössess.....
lyssna bara
/nicolett

tjenare där!

hejhej
Åhh neej det var inte alls jobbigt att sluta 10:40 idag! Nej nej
Men gud vad skönt det var. Vi skrev ju novell i aulan, man skulle senast vara klar 11, blev klar vid halv 11 så var våran HKK inställd som skulle vart efter lunch, och förmiddags lektionerna var ochså inställda så det var huur skönt om helst :) :)
Min novell sög arsle :)
Skulle åkt till stallet efter, men då skulle jag suttit där helt ensam och väntat på att hästarna skulle komma in från hagen, så åkte till torget, tog en fika med diana och sen titta vi på lite skor. Hitta typ inga. Hehehe
Åkte hem och pluggade ett tag, sen drog jag till stallet och nu är jag hemma igen!
Ska gå igenom glosorna och så en gång till för imon är det tyska prov och det kmr gå åt helvete :D
ååhh brun ja vaa
/nicolett

likes

Jeffery campell! As fina, min favorit är nog den "vanligaste" medellen LITA.

Dom svarta och bruna (är inte med på bilden) finns att köpa på raglady för 1799:- tror jag!

Den här modellen är också snygg, lite sötare, men snygg på sommarn!
Jag tycker även det är snyggt med lite ordentlig stil, vet inte vad det kallas , men ni vet, skjorta, kavaj, kappa osånt. Lite mer feminint, vuxet. Samtidigt som jag tycker det är jättefint med skinnjacka och boots och löst linne! Jag har inte riktigt hittat MIN stil än, men det är lite av en blandning av feminint, modet just nu och lite mer boots,skinnjacka style xD hehe samtidigt lite av min egna stil typ, äh jag vet inte! Jag vet ju vad jag tycker är  snyggt och inte liksom!

Kappan till väster var fin! Men det känns inte  som om jag skulle kunna ha för "feminina" kläder eftersom jag inte är så gammal än, och det ser bara konstigt ut då!

keep on walking

Gokväll!
Har ätit middag nyss och ska börja plugga igen, som alla andra kvällar, kuul. Ibland orkar jag verkligen inte med skolan, proven och alla grejer man måste göra och öva på. Men jag vet att det lönar sig så jag fortsätter kämpa på! :) Jag tycker det är helt okej, och ibland faktiskt roligt i skolan. I alla fall på rasterna, när jag är med mina goa väner! :) Men att jobba hemma är såå tråkigt enligt mig.

Idag efter skolan åkte jag till torget med mamma, jag skulle följa med som smakråd till henne för hon skulle köpa något fint till jul.
Hon köpte 2 svarta fina långkjolar.
Jag hittade lite accesoarer till nobell och lite till vardagen med. Strumpbyxor, en halsduk och varma vantar nu till vintern köpte jag också!




Nothing Can Beat Us Thrue Anything, But Anything Can Beat Us Thrue Something

Åhhh ganska stolt kom på rubriken helt själv. WORD
:)
Pallade inte stallet idag, det var så dåligt väder och massa sånt så orkade faktiskt inte åka dit själv. Vilket var bra eftersom jag fortfarande pluggar, har pluggat sen 2 typ.
Imon ska vi skriva en novell i skolan, från 8.20 till 11 tror jag det var, efter det slutar vi! Så soft. Igentligen ska man skriva en desposition typ, men jag  orkar inte vet ändå vad jag ska skriva typ.
Imon däremot ska jag till stallet!
Nu ska jag plugga lite tyska glosor och så tar jag grammatiken imon, prov på torsdag nämligen :)
Jag vet inte ifall ni visste, men Avicii's riktiga namn är Tim Berg, jag trodde fram tills idag att det var 2 olika DJ:s!
Dessutom är han svensk, fast det visste nog dom flesta!
Ändå vad många svenska DJ:s det finns, kända alltså! Swedish House mafia, 3 st + Avicii! Fler kom jag inte på.

live, love, laugh

Ska snart gå till sängs nu, har ont i magen, har nog fått i mig för mycket mjölk, jaja , det går nog över hoppas jag! godnatt!


home sweet home

Sitter hemma och har firat min pappa på födelsedagen! :)
Går runt i mina klackar och övar, hehe. Jag var i stallet innan och red, galopperade bara runt på slingan med en kompis och busade med ponnyn!:) Nu har jag duschat o ätit middag, ska plugga nu i typ en timme , sen ska jag kolla på film om jag hinner!
Yees det var det, kram!



haha , sööt nicolett!


my favorite!

booring

åååh har fett tråkigt.
Vill spela sims. Rensar datan. Äter kaka. Vad ska jag göööra?`Plugga? Orkar inte ! hihi




får typ gå in på spela.se och se vad man kan göra..


/nicolett

Seg dag

Precis sett klart The Smurfs filmen, ganska bra film !
Idag har jag typ pluggat och suttit vid datan! Skulle egentligen åkt till stallet men blev sjukt seg av att bara sitta hemma så orkade inte löfta på arslet.
Imon blir det en ganska soft dag, slutar 13:25, men kommer förmodligen inte kunna somna snabbt inatt så kommer väl vara as trött.
Sen stallet och sen plugg plugg typ.
Åhh man ser ju nästan fräsh ut haha.
/nicolett

smoothie

Sitter och dricker smoothie och ska plugga nu , har så himla mycket att plugga på hela tiden! Om två veckor så är det nog slut med dom flest proven oså. Härligt! Måste börja, höörs!

I was in the woods, blown away,and far from here.

Hej på er!
Jag har ju inte bloggat på länge, jag var hos min farmor i helgen.

Lördag: Jag åkte efter julbazaren till min farmor, och därifrån till julbordet. Julbordet, herregud, det var så stort och speciellt. Resturangen var en typ gammalgård, lite ombyggd och så kanske, resturangen var ett loft och gammal trappa och nedervåning som mysig och lite gammaldags. Det var  ialla fall sjukt mycket mat, typ 200 olika grejer, massa skinkor, laxar, sillar, köttbullar, korvar ju ni vet. Jag är inte så mycket för julbord egentligen , brukar äta typ lite köttbullar och potatis, men det här var faktriskt gott! Det fanns även massa konstiga italienska grejer och ostron och bläckfisk och sånt, med jag vågade inte prova, usch. ehhe
Dessertbordet var as mycket ollika goa grgejer, men jag var så mätt så det gick inte att trycka i mig så mycket olika grejer, hehe. Det var i alla fall kul att träffa släkten igen.
Och lite roligt var  att min farbror hade med sig deras ipad, pappa kollade lite på den och tyckte den var cool och lite så, så igår köpte papap en ipad:) Men han ska nog ha den till jobbet och lite så, men jag kan ju sno den ibland och spela lite, hehe.

Söndags: Gjorde inte så mycket på dagen, var med när min kusin och min syster körde på hans crosscart, det är typ som en gocart, fast man kan köra ute med den. Jag orkade inte köra för man blev heelt lerig.
Typ vid 6 skulle 8 gäster komma till min farmor, och så skull vi ha kört hem, men så blev det inte, vi kunde inte köra hem p.g.a vädret. Så vi stannade, och skulle vara med på "kalaset" fast det kom bara 1. En kvart efter han kommit gick strömmen, tur att middagen var klar. Så vi fick fira 1 advent med bara ljus, det var faktiskt mysigt! Sen på kvällen var det jobbigt utan lampor elelr nåt, för det är ju så mörkt ute också!
Imorse hade fortfareande inte strömmen kommit tillbaka vilket var jobbigt, inget funkar ju!
Det var min helg. Idag är jag ledig, hur var eran helg? :)
(Det var galet hur mycket det blåste! Jag flög nästan iväg när jag var ute med vovvarna, hehe, det knakade i väggarna,  och det hade trillat träd utanför,lääskigt!)
Kram ellen.

såhär ser klackarna ut!

movie's

hej där!
Vaknade runt 10 idag. Planen var att jag skulle plugga, har dock inte pluggat så jätte mkt, utan tittade klart på en film vid namn Crazy, Stupid Love . Den var jätte bra!
Ryan Gosling & Emma Stone är med i den filmen, och gosling var sjukt jävla snygg!!!!!!
Men det var faktiskt jätte bra så ett tips till er ifall ni behöver en film att se på!
mööms
Sen i helgen såg jag på filmen Super 8 , den var ochså bra! Inte bra på samma sätt eftersom den första är romantisk komedi och super 8 är action eller nått, men den var spännande och värd att se :)
Handlar om typ barn som ska spela in en film och filmar vid en tåg olycka ochså släpps ett monster ut och blablabla.
/nicolett

åååhh

det är fett läskigt med stormen. Man hör hur huset knakar ju.

Försökte sätta på Sims 2 men det krashar bara , sims 2 nattliv CD:n är borta. Åhhhhh
Men får nog sims 3 i julklappp hihihi as skoj är det!! Speciellt när man är sjuk!

Imon är det studie dag, har inga planer, så blir väl bara stallet. Ensam. Alla är ju i skolan! :(



Just nu!

/nicolett

1a adveent

HELVETE VAD DET BLÅSER!
hela huset skakar ju vafan.
Läskigt är det.
I förmiddags tittade jag lite på världscupen från Stockholm horse show, haha as kul med stjärn staffeten!
Sen åkte jag till stallet, vet inte riktigt vad som hände men lyckades ge hästen 3 stötar från mina fingrar? Hästen blev jätte rädd för mig  :( :( Monster är jag..
Sen åkte hem, spelade Game Boy, fett kul, bakade en kaka för vi skulle få gäst, och dusha och nu sitter jag här!
Gött med studie dag imorgon! :) :)
åååh så snygg
/nicolett

music makes the world a better place


godmorgon!

Gomorrron'
Vaknade nyss, somnade vid 12 igår så sov ut mig idag då!
Igår blev det jätte spontant, skypa med diana 10 min senare var jag hemma hos henne, haha.
Vi skulle iaf göra kladdkaka. Vi faila, den ena blev skiit torr den andra formen var inte stängd bra så smeten läckte ut, tillslut åt vi smeten som var kvar bara. Då blev vi jätte ledsna.
Sen envisades diana om att titta på fucking åmål, så så blev det. Den var dålig.
Sen satte vi på hip hip hora, hann se 20 min sen drooog ja hem!!! :)
Var skit trött så gick och la mig bums.
nu borde jag egentligen sätta mig med hemKk men jag är såå lat när det gäller läxor. Sen ska vi skriva en novell i skolan på onsdag om svek, jag kmr faila stort vet fan inte ens vad jag ska skriva om! Sen tyska prov ochså,
JOBBIGT.
Egentligen borde jag vara i stallet nu, för KM är ju nu. Men mamma sover och jag glömde vakna i tid så min brorsa kunde köra mig påväg till jobbet. Jag missa den taxin! :( Så nu missar jag säkert hela KM. Då får jag plugga ist.
När jag fått bilderna från fotograferingen för några månader sen så kmr det nog ny header ochså! :)
/nicolett

wanties!

hunky dory
D-brand
fitch
abercrombie parfymen!!!!
Nelly
abercrombie
abercrombie
/nicolett

-s,nrj

Heej!
Hemma från Julbasaren nu. Köpte ingenting!!!! :( Trodde fan dem skulle ha typ julgodis och sånt men nää inte i år.
Det var iaf skit tråkigt att stå vid gissa skumtomte grejsen.
Försov mig dessutom, skulle träffa diana 10:55 oså vaknar jag 10:35 hihi. 10:53 åt jag fortfarande frukost..
Åkte iaf till torget med mamma efter, skulle titta efter jacka och klack skor. Hitta inget av de,
Jag tror iaf att jag mådde så dåligt för att jag dricker så lite! Dricker oftast 1-2 glas vatten/dryck om dagen. Man ska dricka typ 10 glas. Hehe. Så jag ska börja dricka mer så jag slipper sånt här!
Orkar faktiskt inte dra till stallet idag, drar dit imon och fotar lite KM tror ja,
ska nog spela sims snart :) ååååhhh vill ha sims 3!
SKÄGG!! vafan . skit fult ju!
/nicolett

fuck

Jag vet inte riktigt vad felet är,men jag Har vart vaken sen halv 4 och såfort jag går och lägger mig i sängen så får jag ont i magen. Jag har tittat lite TV, tat alvedon Och allt men tydligen så är det ända som funkar är att sitta på toa typ! Men det här är as jobbigt, det är ju julbasar idag ju! Men jag hoppas detta går över snart. Sjukt va mkt det blåser.

Ååhh

Fick fan gåshud <3
Han var så söt & gossii när han var liten! Nu är han mer snygg ;)
/nicolett

2 Cool 4 school

Bangade skolan idag. Hihi. Nä men vi hade typ inga seriösa lektioner förutom svenska.
Så deså.
Jag typ dega i sängen fram till 11, sen typ skulle jag hjälpa mamma att rensa mitt rum, hittade alla mina bratz kläder, så letade upp dockorna och klädde på dem! :) hihihihi
Jag blev så sugen! Så nu har jag fixat Bratz filmen, hittade dock inte den animerade så det fick bli den icke animerade, dock så typ är den animerade 100 ggr bättre. Eller jag vet iof inte.
Imön är det Julbasar, as mysigt! Ska typ sälja lotter till något choklad jul :)
Sen stallet förhoppnings vis och på söndag tror jag det är KM :) :)
Lööve U bebbee
hihi vi är sjuklingarna!!

in school


snabb update

Hej!
Hyrde film förut, kom hem , chilla, åkte till XXL med papsi, hittade ett par tränings byxor, kom hem, åt, blogga, och nu ska jag se en film med Kellan Lutz, värt. Aldrig hört talas om den, men hallå det är Kellan lxm.
Pápá
/nicolett

Abercrombie & Fitch mm

MMMÖMS!!
Fyfan vad snygga killar det finns på A&F  :) :) :)
Killen till höger <3
Där är han i mitten igen! Fyyfan vad snygg.
Dessa är ju inte heller helt fel. Love the frissa!

Abercrombie & Fitch mm

MMMÖMS!!
Fyfan vad snygga killar det finns på A&F  :) :) :)
Killen till höger <3
Där är han i mitten igen! Fyyfan vad snygg.
Dessa är ju inte heller helt fel. Love the frissa!

God midda!

Haaay!
Blev ingen skola idag heller, det ville inte mamma. Rida fick jag inte heller göra så då blev jag jääätte ledsen! :(
Vaknade runt 11, åt frukost körde lite wordfeud oså, sen tittade jag klart på en film jag börjat på igår, The rebound tror jag den hette, ganska bra faktiskt! Åt upp kladdkakan jag bakat igår, den blev jävligt lyckad! Jävligt kladdig och jävligt god för en gång skull! Brukar nämligen aldrig lyckas typ.
Sitter fortfarande i typ min pyjamas outfit! Hehe. Kanske skolan imon, får se imon bitti.
Riktigt snygg är hon för att vara över 40 bast!
/nicolett

Hello there!

Hejsan där! Nu sitter jag äntligen vid  en dator! Har inte orkat sätta mig vid datan förän nu lxm.. Dock så skulle jag bara titta efter recept men då kan jag ju likaväl slänga in ett inlägg!
Jag får se imon bitti ifall jag ska dra till skolan eller inte, jag är ju inte frisk, jag kmr väl få gå och snyta mig mellan varje lektion vilket är ganska jobbigt, men så e de lxm. Jag vill ju så gärna rida! Vi får se.
Mina föräldrar ska på någon tomas ledin konsert så drf vill jag göra en kladdkaka i smyg! hehe
Alla där som spelar wordfeud med mig, KÖR :D



Åh herre! Hittade denna! Jag red alltid på den ponnyn när vi var i Ungern!! Det är fan en B-ponny typ, shit typ 4 år sen?


/nicolett

looking around for the perfect shoes

Hej.
Det var en rätt lung dag i skolan idag vilket var skönt!
När jag kom hem var det bara jag hemma så jag passade på att sätta mig vid tv:En i vardagsrummet istället för att plugga. hehe. Men jag orkade bara inte, pluggade ju 6 timmar igår. Så jag tyckte jag förtjänade att slappa en stund! Nu har jag i alla fall satt mig på mitt rum för att börja plugga!
Har kollar runt på skor nu ett tag. Vi sak på nobellmiddag med skolan, och då ska man ju ha klänning och klackar o.s.v. Det är typ om 2 veckor eller något, så jag måste ju hitta skor!
Jag vill ha ganska enkla svarma pumps, i typ mockamaterial.
Gärna med lite platå och inte föör höga, är ju trots allt nybörjare i klackgång, hehe.
även om det är jättesnyggt med höga klackar!

Något i denna stilen. Jag vill helst inte beställa från internet, för det kan ju vara ganska svårt med skor, om dom passar, dom ska inte trycka, och att jag ska kunna gå i dem!
haha
Så om ni har sett några liknande får ni gärna berätta vart, skicka bara en kommentar!
/ellen

excuse me

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag! Men jag stannade hemma från skolan idag för jag är förkyld som vanligt, men jag hoppas inte det är en sån som håller sig i en vecka för jaag mååste ridaa imon!! Men jag har inte orkat sätta mig vid datorn idag så drf har ja inte bloggat. Jag vaknade halv 11 och har Kikat med diana sen dess.. Hehe och typ nördat wordfeud! Diana har blivit gryym hon leder fan med hundra femtio poäng inte OK. Hejdåå från nicolett. (btw för er som inte går i min klass, diana är oxå sjuk drf jag chattat me henne hela dan )

äntligen färdig!

Nu är jag äntligen klar med no:n, instickad och allt, hoppas den blev okej i alla fall.
Glömde berätta innan att jag fått hem min klänning!
Den passade och var fin, så nu gäller det bara att hitta skor.
Nu ska jag sova ´, för min hjärna är helt slut efter 6 timmar plugg.
hörs imorng!
by the way, Just nu behöver ni inte vara för arga på diana för hon inte bloggar, hon är sjuk.
Men i vanliga fall så.. borde hon uppdatera mer, visst håller ni med!?  ^^
XoXo ellen

''ö

Idag efter skolan så åkte jag till stallet, där typ skodde dom alla hästar så fick vänta 1 timme tills jag kunde sköta vilket var fett jobbigt! :(
Åkte hem, skrev klart min labbrapport, skicka in den och sen skulle jag sätta mig med matten. Min far räknade ut det, förklara kunde han dock inte, och jag var så trött så jag kunde inte ens tänka på det fick typ damp lr nått.
Så vi skjuter fram det lite vettni,,
Jag är typ väldigt förkyld. Är ganska snuvvig vilket inte är kul! Blir jätte jobbigt i skolan. Hoppas jag är frisk till helgen iaf för då är det Julbazar!!! fett mysigt! Sen på söndag är det KM ochså! :)





ciao

Sitter med min h*lvetes labbraport som jag jobbat med nu i 3 timmar. Den ska vara inne imorgon óch jag började idag, great. Jag vill verkligen få bra betyg på denna för det är det sista vi gör i kemi och det har ganska stor betydelse för julbetygen, så jag kommer få jobba på den i ett par timmar till! Men men, that´s life.

Jag kommer varken hinna träna eller plugga idag, så det får bli imorgon typ.

Jag SKA bli bättre på att göra saker i tid. Jag gör läxor och sånt försent alltid, hah.
Nej, nu ska jag fortsätta.
vi hörs. ellen

måndagens, svart kavaj: mexx. skärp:MQ, cheap, linne vet ej.

tjena

Hej sitter i skolan och gör inte så mycket , heh, är klar så det är lugnt.
I eftermiddag ska jag plugga, yey. Vi hörs! ellen

hej

är i skolan nu vettniiii
/nicolett

hej


22:22

Hejsan´! Idag var jag uppe i stallet och hopptränade, det gick bra, ponnyn var pigg och glad!
Efter det åkte jag hem och åt trerätters för det är mammas och min låtsaspappas bröllopsdag, så det var gott!
Nu har jag pluggat och fixat lite, jag har rensat min väska och tagit fram en pärm där jag ska ha alla papper, tidigare har jag bara tryckt ner allt i väskan , och så blir det förstört, you get it. lagt ner nya pennor och sudd, duktigt!
Imorgon ska bli en bra dag, jag ska inte bara sitta vid datorn och slöa, jag ska städa mitt rum, plugga, och träna. Sen ska jag göra ett bra inlägg om jag hinner och har någon insperation. Annars blir det en annan dag, vi får se vad jag hinner!
Nepp nu ska snart sova.
sov sött , ellen

i brist på annat visar jag mina fabulösa shors som jag gjorde i slöjden, haha.
Kunde inte bestämma mig om jag skulle ha rosa eller orange, så jag tog båda, hehe

Sorry!

förlåt för att ja inte uppdaterat förrän nu, men har pluggat.
Idag var en ganska soft dag, allt gick snabbt, sen hade vi musik prov, kändes helt OK. ÅKte till tandläkarn sen, allt gick bra där med!
Sen hade tydligen glömt min plånbok mitt på golvet i stallet, tur att min vän hitta den då! :p
Idag köper mamma ett halvårs kort på gymmet till mig så jag blir fit till sommarn!! hihi
så snygg..

/nicolettt

tatueringar..

Jag tycker tatueringar är fint, med det beror dock på hur dom ser ut!
Jag tycker det är fint med personliga små, som inte sitter så ett så synligt ställe.
Men jag tycker dock det inte är så snyggt om man har jättestora tatueringar över hela armar och rygg o.s.v.
Jag skulle kunna tänka mig att tatuera mig när jag blir äldre, om jag är HELT säker på att jag kommer tycka om den hela mitt liv, något som verkligen påminner mig om något jag älskar. Eller som påminner mig om den jag vill vara/är. Men jag skulle inte kunna göra det för jag tycker det är snyggt tror jag. Eftersom jag har beslutsångest för typ allt och då kan det hända att jag ångrar mig, och det vill jag inte.




sometimes, I get really tired of school.

gokväll,

Har pluggat nu i typ en timme eller nåt på musikprovet imorogn, det är rätt svårt att komma ihåg allt, i veckan har jag mycket skololarbete som jag måste göra. jobbigt. längtar såå till jul, det är så mysigt. Jag måste snart börja hanlda julklappar ju! Imrong ska jag nog hoppträna efter skolan tror jag. Hoppas ni haft en bra helg!

kram ellen


GG avklarat!!

Hej!
Kom hem kl 18 och kutade upp till mitt rum och satte på GG, missade bara några sekunder! Så det var tur!
Köpte ridstrumpor och hästgodis, sen åkte vi till stallet , blev lite stressigt.
Men nu har jag dushat och så, och eftersom jag hade så himla bråttom så tog jag aldrig ur min väska ur bilen, och mina föräldrar har åkt för att titta på min brors match, själklart tog dom inte ut väskan så har inte min mobil elr nått sånt nu! :(
Imon är det musik prov, har inte pluggat rå mkt , men det är ganska enkelt hoppas jag!
Imorgon efter skolan måste jag dra hem och plugga , känns som det blir mkt plugg denna veckan! :(
/nicolett

Hemma från konfa.

Hello sunshines!

Kom hem för ett tag sen efter första gången på konfa, det gick bra. Vi gjorde inte så mycket bara typ hade rundvandring och gudstjänt, tycker att gudstjänster är rätt tråkigt. Åt tacos när jag kom hem och nu ska jag plugga musik historia , kuul. neaj.

Om en timme eller så ska jag till my one (hästaffär) och titta lite, har egentligen inget jag behöver, man jag kan följa med som smakråd typ! :)
Efter det ska jag till stallet och rida och fixa lite.
Sen typ  hem plugga och kolla på film.
yees , det var det. Nu måste jag plugga!

nicoletta o jag i fredas

Lat.

Hej där.
Jag borde egentligen plugga lite NO, men jag är typ sjukt lat.. hehe
Ska med till myone senare och köpa typ ridstrumpor tror jaa :) (ridbutik)
Sen blir det stallet och är hemma på kvääällle då det blir GG och jag ska fan inte glömma av. BTW, jag har mölat chips till lunch.. hehehe
Hugs And Kisses

God morgon!

Goood morgon!
Vaknade runt 9, åt frukost , sen gick Ellen emot sin vilja, till sin konfa, så jag satte mig och plugga lite musik, och nu vill jag se en film men det dampar! :( Får låna min brors dator lr nått..
Sen vid 3 ska jag till stallet, göra mina sysslor, hem och titta på Gossip girl! Om jag nu inte missar det, har ju typ gjort det varje gång nu..
Nästa vecka har vi jätte mkt plugg i skolan! Inte OK :(
Hade
hahahah snyggt va?

/nicolett

Mit eilen

Hej!
Diana fick tydligen fett ont i magen så då fick jag inte se skräck .
Så skulle mina föräldrar iväg och så, jag tkr inte om att vara ensam hemma helgkvällar så nu är Ellen här! :)
Så snäll så :)
Vi har fixat snacks, ska locka håret för att testa till Nobel! Sen ska vi se Zookepeer och typ Lingon filmen!
Imon ska hon på konfa , jag ska till stallet. Typ.
Från breaking dawn i onsdags! Gud så grym den vaar!!!! Bästa fimen någonsin!!!
/nicolett

Outfits

jeans pull&bear, tröja Zara, skärp från italia
berskha , berskha, svea
tröja- forever 21, jeans pull&bear
abercrombie &fitch, berskha
/nicolett

17:21

Hej! Kom rätt nyss hem från stan, där var jag med fille! Vi gick runt och tittade på klackar till nobell, och så letade jag också efter skor till vardags, och jag hittade ett par:) Sen gick vi och pratade och åt glass, mysigt! Imorse var jag i stallet och hade teori. Nu ska jag plugga, rolig lörrdagskväll eller vad säger ni? Blir väl någon film senare också.

rätt dålig bild men här är skorna! 1299:- på nilsonshoes, men 17-20/11 är det 20% rabatt om man är clubmedlem, så då blir det typ 300 kr billigare!
 
hhaha tandborsten i munnen och allt, typ från i veckan
jeans.crocker, poncho-tessie
kram E

19 nov

Hemma från stallet nu!
Åkte till stallet strax efter 10, gjorde lite sysslor och sen var jag med på en hjärt & lungräddnings kurs! :)
Det var lärorikt, dock håll jag på att somna :P Är ganska trött. Kanske får ta en Powernap,
Ikväll ska jag se på skräckfilm, men min skräck partner har ont i magen! Inte bra. Jag får tvinga henne att äta en tablett! :P
Imon vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl till stallet senare på dagen.
Skulle inte vara helt fel att gå på hans spelning i stockholm! Men bangar,
blir ju svårt att få tillåtelse för det, sen är det ju inte lätt att åka upp och fixa någon stans att sova själv utan päron.
Sen skulle det nog inte vara riktigt samma sak, alltså, lika kul när det bara är "småbarn".
Väntar heldre tills jag fyllt 18, jag skulle inte pallat att vara omringad av massa som vart 1-17 år lxm. Även fast jag själv är 15,..
Dock så är ju inte Avicii så ful..... ;)
/nicolett

Shoppingen

Nå.
Enligt mig var shoppingen ganska bra, det var inte så mkt billigare än i Sverige, men det fanns mycket ungdoms butiker som hade fina kläder och så! Dock hittade jag inte så värst mycket. Enligt min mamma var det jätte dålig shopping, vi gick i 2-3 tim på Oxford och hon hitta inget haha! Men tillslut köpte hon nått ;)
Men jag är iaf nöjd med shoppingen, men jag känner att jag köpte alldeles för lite :(
Forever 21, abercrombie,pull & bear , abercrombie
Denna från en butik vid namn Next.
Känns som jag glömt nått...
jaja
/nicolett

haha shiitt

Han är fan creepy..


friday night

Hejsan! Nu sitter vi(nicolett + jag) hemma hos mig och har sett på harry potter 6. Det är lite av en mellanfilm, det händer egentligen inte så mycket förutom att dumbledore dör. jaja. Nu ska vi typ  kolla på en till film, yyeeey.
Nicoeltt häslar!! Ha en asbra fredag! :) kraam

nuu

hej

Hej!
Kom hem från stallet för ett tag sen, red Balou.
Efter skolan åkte jag och ellen till triumf, träffa en kompis, köpte lite godis och så till ikv :)
Imorgon ska jag till stallet, sen blir det skräckfilms kväll!! :) hihi läskigt..
Slänger upp tidsinställt om shoppingen i London imon ochså.
Men nu ska jag dusha och kanske plugga lite oså!
Har det, bloggar nog hos Ellen
pápá
Haha shitt denna ladda nog ellen upp igår men glömde publicera såg i album, shit ser ut som en blek gris! Tessa med på bilden btw.Dessutom henne vi träffa på triumf hehehe :p
/nicholett

Dag 13- Mina favoritskor

Shit , svårt!
Mina favorit skor, är ju förmodligen alla converse jag samlat på mig under åren! Älskar converse, stil rent och passar typ till allt :) Sköna är dom ochså! Har ju inte såå mkt skor, som jag förmodligen kmr ha när jag blir äldre, då samlar man ju på sig massa klackskor som man aldrig behöver utan bara köper för att lxm. Nu köper man ju inte så ofta skor "för att".
Skorna jag har!
/nicolett

helgens planer!

hej Nu har jag suttit med en skolgrej i två timmar, jag är klar! ÄNTLIGEN. jag vill bara krypa in under täcket och somna nu , det ska jag också! :)

Tänke bara berätta om helgens planer:
 
Fredag-skola, sen ska jag rida, senska jag sova övet med nicolett. kommer nicolett hit ,vi hittar väl på något kul på kvällen!

lördag- åker upp till stallet på morgonen till min lektion. Sen ska jag shoppa med fille , vi ska kolla efter skor till nobelmiddagen.

Söndag-Konfa,rida och PLUGGA, yeey.

Sen kanske jag skulle få in att baka lussekatter med familjen. kanske på lördag kväll! vi får se hur det blir med det! kram och godnatt! ellen

Skrillex suger fan skit

Vem fan kan dansa till skrillex? Man måste ju fan röra sig som en robot då ju?!!!?
hm... ja du.

pepparkaka

Hej, det var en helt okej dag idag i skolan. Rätt lugnt, till skillnad från alla läxor jag måste göra när jag kommer hem. Sen åkte jag upp till stalllet och red. Det gick okej!
Nu har jag duschat och ätit middag, och ska sätta mig och plugga nu i typ 2 timmar. kuul.
Måste komma igång nu.

Jag åt årets första pepperkaka nu , längtar till jul! Det är så mysigt!

gott!

såhär såg jag ut idag: skjorta:h&m, stickad tröja:DKNY, jenas:cheap monday

Dålig bild från igårs, jenas:crocker,skärp:lindex, svart t-short med ficka:gina

från tjejmiddan

besök tessas blogg! (längst till höger) tessatamara.blogg.se
Kram ellen


Dag 12- Något jag saknar

Hehe jag vet att dem kommer med ganska stora mellanrum ,denna dag grej! Men bättre förr än aldrig!
Jag tänker välja flera grejer som jag saknar, kan inte bestämma mig för 1 grejj bara!

Värmen är nått jag saknar, jag rent ut sagt Hatar kyla, det finns inget positivt med kyla! Fine det behöver inte vara sommar hela tiden, men helst ska det inte sjunka under 6 grader! Så sommarn är verkligen nått jag skulle kunna tänka mig året runt! sommar /vår

Sen saknar jag Miami /Carribean resan väldigt mkt! Faktiskt en av dom roligaste resorna jag gjorde! Miami var helt underbart, bästa shoppingen ochså! Och själva upplevelsen att åka på samma vägar som man brukar se i filmer, eller alla höghus, South Beach och allt sånt! Sånt älskar man, sen var det verkligen super kul på båten ochså! Det var så lyxigt! Sjukt fräsh båt med rutschkanor och non stop eating! Fick gå och plocka mat hela tiden vilket var as soft! Och sen besöka massa Mexikanska städer! :)

Sen saknar jag såklart min vovve Dani! Jag är så rädd att nått ska hända han när jag inte är där! Är ju trots allt bara där ca 2 ggr per år! Och han är ju ganska gammal nu! :(


/nicolett

oohh may lord

Kan verkligen inte sluta tänka på Breaking Dawn! Så fort jag ser en poster, eller när jag hör någon prata om det så blir jag helt till mig! Så sjuuuukt jävla bra var den , det går fan inte att beskriva! Eller, den var sjukt jävla bra, men sen är det nog mkt så att jag är helt till mig för att jag fått se en ny twilight film, vissa kanske inte tkr den är bra. Men jag tänker lite annorlunda! Men jag vill se den igen igen igen igen på bio nu nu nu nu!!!
från london
ska nog slänga upp hela shoppingen sen
/nicolett

tyska lektioen

Hej där nu har vi tyska lektion vi gör inte ett skit typ byter skriv bords bakgrund till JB
hahaha typ 3 veckor sen
lyssna på grym musik vettni ;)
sjuuukt vad breaking dawn var braa
/nicolett

07:40

Godmorgon! Sitter och övar lite på tyskan innan jag ska bege mig mit skolan. Idag händer inget speciellt. Kanske åker jag till stallet sen. Tror det!:) vi hörs senare! Kram ellen

breaking dawn!

Filmen var: GRYM!
Lätt den bästa film jag sätt på länge, den var spännande, fin, sorglig, vacker, bra , ja allt!
Nicolett satt och grät (hulkandes) söt, hahah, diana grät också. Jag ville gråta! Men jag kunde inte. Jag börjar lätt gråta om jag ser någon gråta, tårfyllda ögon, sorgliga moment, ja ni vet.
Eller om något är fint. Då börjar jag gråta lätt, började nästan gråta på bröllopet för det var så fint, haha. Alla var så fina.
Och Rob är såå snygg i denna filmen! ;) Värt att se den bara för det, hehe.
Så tveka nu inte att gå på den, REKOMENDERAS! :) Dom har ju sänkt till elva nu också så då behöver man inte ora sig för att komma in´om man är över elva!
efter filmen åkte jag hem, åt, var rätt mätt, men det var bakad potatis och fläskfilé och sallad så jag kunde inte motstå, hhhah.
Imorgon bli det vanlig dag i skolan idag, wiee...
vi hörs! kram E


dagens skjorta!

ÅH HERRE!!!!!!

JÄVLAR VAD BRA DEN VAR!!!!!
grym grym grym.
bäst bäst bäst.
love love love.
Går inte att beskriva.
SÅÅÅ GRYM!
Jag & diana böla, tydligen " hulka" jag en massa med. Pinsamt.
MEN GRYYYYYYYYYYYYYYM.
Så jävlaa värt det alltsåå fyfan va bra.
Tänk när sista filmen är klar och man precis sett den, kmr fan storböla! :(
Emmet är sååååå jävla snygg, Edward är miiiiiinst lika jäääävla snygg, Jacob är heeeeeeeet.
Går inte att beskriva, vi hoppa fan vi var helt out of our miiind.
Underbar.
/nicolett

BD premiären!

Såg lite bilder från Breking D premiären och i brist på fantasi så lägger jag upp lite bilder!!
Gud vad bleek Kristen är!! T.o.m blekare än Ellen!! haha näää skojja
Alltså vfan? förfärligt jävla fult! (kläderna alltså )
Mums filibabba!!! SNÖÖGGG
/nicolett

klänning beställd!

Hej på er. Nu är min klänning beställd!:) visar den när jag fått hem den! Är såå taggad inför ikväll!:) hörs senare kram ellwn

it was a busy day!

Hej på er! Hade fullt upp idag, vaknade lite försent segade lite så ja g kom lite dent till skola n men det gick bra. När jag skulle sätta på mig mina skor efter skolan så märkte jag att den ena var sönder. Great. Mamma.hämra mig så åkte vi tiill ica i alla fall. Sen åkte vi hem lämna grejerna , hann plugga lite. Sen stack vi iväg till torger en snabbis för att kolla på nya skor. Hittade ett par som var fina men dom fanns inte i min storlek . Så det blev inga skor. Efter det mötte jag upp pappsi och skulle åka ich kolla på tv. Vi hittade en fin som jag ska ha på mitt rum så det köpte vi:) köpte även en blueray spelare och usb, och nån kabel till tv:en haha. Sen åkte jag hem och åt och duscha och nu ska jag plugga lite innan jag ska sova. Mobilbloggar , så kan inte ladda upp bild. Ja, det var min dag. Hur har eran dag varit?:) kram och godnatt,ellen

hihi fail

Jag la inte upp så mkt bilder från i söndags! När jag tävla alltså. Så slänger upp lite fler
Käraste Tessa ramlar av! :)
Sen kan man ju undra om det var för att hon behövde vila lita kanske! hihi
Okej jag kom på att jag orkar inte ladd aupp mer
Pápá
/nicolett

hahahahhaha

hahahahhahahahahaha dom har sänkt Breaking Dawn till 11 års gräns, aalltsåå ni som inte köpte biljetter pga åldergränsen kan känna er ägda!!! Hahahaha shit känner mig rå frän för vi var så smarta och köpte biljetter ändå! ;) hahaha SKADEGLÄDJE allltsååå!!
SJUKT GOO DAG IMON!! Slutar 12, sen BD, faaan såååååå gööttt omaayyy längtar sönder! Asså shit 2 lektioner, gympa sen slutar vi! Omay exalterad!! :D
Kom iaf nyss hem från stallet, börjat bli så sjukt kallt nu oxå! Hämtade iaf ut mitt ID kort idag :) Äntligen lxm!
haha ser lite skojig ut men ååååååh så söt amadeus r !!!
Känner att detta blev ett typ Hyper inlägg!
/nicolett

hihi så söt!

Gud den här ekorren/ekorrarna var så söt va! Vi var vid Kensington park lr nått sånt hette det, och där fanns det as mkt ekorrar! Jag såg typ 4 samtidigt, så det fanns jätte många! Dem kom as nära ochså! Shit trodde nästan den skulle attackera mig, den reste sig på 2 ben och la sina händer på brösten som en gorilla gör U know ;)
Älskar verkligen denna bilden!
/nicolett

feeling sad

Ligger och gråter. Nej inte riktigt men iaf så prata jag med nicolett och så sa hon att armbandet inte fanns i guld!!:( jag hade ju tänkt köpa det! Synd. Det hade passat bra till min klänning. Jaja ska äta nu ,bye

Måndag!

Helt OK dag, hade del 2 i 9ans gamla nationella läsförståelse, den var lite lättare idag! :)
Åkte till torget efter skolan och köpte ett armband, sen följde jag med diana & josse till Mc'D sen åkte jag hem :)
Har pluggat lite, lyssnat musik oså ;)
Imon har vi hörförståelse 9an gamla nationella, sen ska jag hämta mitt ID-kort som jag skulle gjort i typ början av Sep, hehe :D
tröjan- Forever21, skärp monki och jeans bershka armband raglady
Armbandet från Raglady, den är lite åt det svarta hållet! 79 kr finns i Silver och svart! :) (nej ellen finns inte i guld)

lång dag

Hej!
Har kommit hem för någon timme se nu.  PLuggat lite , duschat och så! Satte även i någon hair repair grejs, får se om det funkar , det lukatar i alla fall inte  jätte gott ,synd.
Idag gick det okej, var ju bara med i en klass ´,( för min ´ponny har ´varit halt, frisk nu , och skulle inte anstränga sig för mycket nu i början med två klasser)
Det var en väldigt lätt bana, så det var ju en bra mjukstart efter hältan. Vi kom  lite nära på ett hinder, och fick därför ett nedslag, men annars gick det okej. Duktiga anna vann! (för er som vet vm det är hehe)
Imorgon är det skola igen. Tråkigt, men snart är det dags att göra massa mysiga julgrejer som att baka lussebullar och pynta och sånt! :)
Veckorna går trots allt väldigt fort, har ni  tänkt på det?
21 december tror jag det är mökret vänder och det går mot ljusare tider igen, det är ju inte så långt kvar! :)
Nu ska jag gå upp och kolla på videon från ritten.
adios hallonsås



tävling avklarad!

Nu är jag hemma!
Banan var jätte fin, vi hade massa nya hinder typer så det var trevligt! Väldigt många startande var det, 1 klassen tog jätte långt tid eftersom alla hästar skulle bli visade hindena och så, så det tog typ 40 min extra. Sen i den andra klassen så hade jag 10 min på mig att rida fram, som tur var så gick han klassen innan så han var ju ganska varm!!! Vet inte hur jag skulle fixat det annars. Vägra på alla hinder inne på framridningen förutom 1, ute på banan hoppade han allt, tom Joker hindret som var typ 90 cm och jätte smalt! Så är hyfsat nöjd, dock var rundan typ fett ful ;)
Knäppte en massa kort så lägger upp några!
elleen
jag & gamlegubben! <3
haha fail
Sen kom Ellen med sin käpp häst Joppelina och hoppade banan! Felfri! Dock överskriden maxtid!!
mer bilder kmr nån annan gång det är sjukt segt!!
/nicolett

ärligt talat

Tänkte skriva lite grejer om mig nudå, i brist på annat.

-Jag har beslutångest för allting
- Jag är ganska feg, typ när det gäller skräckfilm och typ läskiga grejer.
- Jag har nästan alltid grejer på golvet i mitt rum, om jag städar det så ligger det grejer överallt efter en timme igen
-För ett år sen typ var jag besatt av twilight, tycker fortfarande det är jätte bra och så, men inte lika mycket som innna.
- Jag skulle jättegärna haft tjockt hår, eller i all fall tjockare en nu!
-Jag tycker chailatte är jätteäkligt.
-Jag skulle gärna vilja få tips om vad ni tycker jag borde blogga om!
- Just nu har jag ont i min mun sen jag drog ut en tand i onsdags, ueäk, jag ska INTE gå in på detaljer, hehe.
-Idag har jag nog bestämmt mig vilken klänning jag ska ha på nobellmiddagen som är om tre vveckor eller något ! :)
- Nu ska jag snart gå och lägga  mig (ska gå upp 7 (!) ) och kolla runt på lite snygga heels.
- Godnatt!
 kram ellen

12e november

Hej!
Förlåt, förlåt förlåt för att jag inte bloggar oftare, jag har mycket för mig, och så har jag inte så mycket insperation att skriva om just nu och så.
 
Igår var det i alla fall trevligt, nicolett la ju upp några bilder! :)
Idag var jag i stallet typ hela dagen. Red ,var med vänner, byggde banan till imorng och så vidare, det är fina hinder imorgon, nya oså, någon fottar imonrg så det kommer väl upp bilder så småningom!
Ikväll har jag passat min lilla syster, vi pussla och kolla på tv typ, hehe, kul!
Imorgon ska jag ju tävla, så det blir inte så mycket uppdatering kanske , vi får se, man antagligen inte.
Jag ska bara vara med i en klass dock, beroende på lite anledningar orkar inte förklara.
dåligbild från sommras, hittade ingen bättre , hehe.
/E

-

Är hemma från stallet nu, ska snart äta middag oså.
Är faktiskt taggad inför imon, dels för att vi ska tävla utomhos vilket jag aldrig gjort innan! Eller jag har , men inte en riktig tävling, sen har vi massa nya hinder och typ svampar ,blommor, höbalar och sånt skit under alla hinder så jag kommer nog bli förvånad om jag blir felfri! haha
Men jag vart lite galen idag i stallet tydligen, kanske för att jag satt inna hela dagen, ..
Men diana sa att hon skulle blogga i helgen? Snälla... jag blir så irriterad så d är inte sant.
aja, ni får leva med att åtminstone jag bloggar :)
mummmaa
/nicolett

hehe

har fortfarande inte åkt till stallet.. sitter i pyjamas och har inte borstat tänderna...
nä nu fan ska jag dra .
ha d bra.
hejdå.
nicolett

god morgon

Vaknade vid 11 och stekte några pannkakor, sen lyckades jag gå in i ett vinglass och krossa det, lyckades dock utan att trampa i glaset. Snart ska jag till stallet och sköta bygga bana tills imon oså :)
Imon ska jag tävla, gåsahoppet heter det. Vinner man så får man gås kött eller nått sånt. Haha ganska tråkigt pris för oss barn :P Men det ska bli kul, det är ackumulator hoppning så det blir lite speciellt :)
wish me luck :D
Denna fläckiga hästen ska jag rida. Dock inte liggandes på marken som på bilden, :P
Men det känns bra eftersom jag har tävlat han ett par gånger :)

Bilderna!

Jag har lyckats få upp hyfsat mkt inlägg idag? Eller, haha det lyckas jag med varje dag ifall man jämför med dem andra bloggarna häääär!!!! blir fett irriterad alltså!
Iaf, det var mysigt hos danni! hemma gjord pizza åt vi , mumsiit
Sen skulle vi titta på en skräck film, vissa ville inte så dem gick in i ett annat rum och titta på marley& jag men jag & tessa skulle titta på skräcken då, dock så ballade tessa ur vid första "läskiga" scenen, dock var det inte så läskigt egentligen, men jag kunde inte sitta kvar eftersom jag behöver någon att hoppa på ifall att lxm! Och det hade jag inte.. Så fick joina marley & jag som jag sett ett par gånger!
firren, gina tricot och kofta från Next. skärp italien
födelsedagsbarn i rosa!
dom gråååter..
HAhahahahhaahha.. shit munnen full med chips..
/nicolett

Look a like!

Dessa skor är sjukt snygga, funderar seriöst på att köpa! Självklart det billigaste paret då eftersom jag inte kmr använda dem typ, men ändå gud vad lika dem är?!
Dessa är från ett märke vid namn Sam Edelman och kostar                                                                           1700 kr. Från asos.com
Desa är från have2have 12,5 cm klack
och kostar 698 kr.


Haha shit lite fail med storlekarna på bilden men jaja, enligt mig är faktiskt dom från have2have snyggast för dom har högre plate och klacken är inte beige innanför! Så vet vem jag kanske slår till ? ;)


/Nicolett


snabbiss

Nu hinner jag inte skriva så långt inlägg för jag ska vara ute vid busshållplatsen 20 över.
Vi ska se på skräckfilm ikväll, får väl se hur det går! Jag kan bli ganska rädd om man säger så, men jag tycker faktiskt att det är lite kul med såna filmer! Men vi får väl se hur länge jag klarar av att se på den! Annars får jag joina fegis klubben som består av ellen & co. Kameran är med så vi får väl hoppas att jag kan lägga upp lite bilder här sen! :)
Vi hörs imorgon! kramissar från nicolett
btw, det går sjukt bra på wordfeud för mig denna veckaa, har fan fått 69 p, 54, 30 och alla dessa höga poäng! hihi glad.
Ungefär såhär rädd kan jag bli.

klackar!

Snart är det dags för nobel middag och då känns det nästan som att det blir obligatoriskt med klackar! Än har jag inte köpt några, och om det skulle bli så att jag absolut inte hittar några så har jag en plan-B, som är att ta ett par från mamma men dem är för små och inte sååå jätte snygga ;) Från have2have finns det många pumps i alla färger så kanske blir nån därifrån, vem vet ;)
Så här är några snygga jag hittat än så länge!
Dessa är snygga men 16 tsm med platån, annars 11 cm, så lite höga :/ have2have ,598 kr


omaayy,fett snygga enligt mig! Gillar dock Inte öppen tå. have2have 12,5 cm 698 kr



Hyffsat snygga, men tror dock inte de passar min klänning. Nelly /wildflower by kenza 10 cm, 800kr

/nicolett



minst sagt annorlunda!

Ganska fula är dem oxå!
Jeffrey campbel
Jeffrey
jeffrey där med! är det bara dom som lyckas lr?

outfits

Outfits från alla olika sorters dagar ;)
abercrombie, fiorucci, skärp Monki, jeans bershka smycke bijou brigitte
jeans firren, tröja pull&bear
firren,svea,forever21, skärpet Reds
långarmad Zara, poncho åhlens city,
/nicolett

snart christmas time!

Nu är jag hemma efter att ha ridit oså,
och så kom jag på att det blir ju mörkt jätte tidigt!! det var mörkt vid typ halv 5? Shit julen är typ här snart.
Det ska faktiskt bli mysigt med julen, det är alltid så speciellt! Typ varje gång jag äter peppar kakor eller prins korv  elr julgodis så tänker jag på julen, vilket är posetivt såklart ;)
Så snart ska dekorationer upp oså,,
Men inte än, imon är det simprov!! Shit läskigt,
men d kmr går bra antar ja ;)
Imorgon blir det inte så mkt uppdatering från min & ellens sida antar jag, (inte för att det var d innan ;) )
för jag ska inte hem efter skolan, ska träna / stallet, sen ska jag hem till en kompis hela kvällen.
Hela helgen blir faktiskt ganska fullspäckad, jag ska tävla, följa med på tävling, hem till kompis oså.
hahahaha så bra! nytt rekord ;)
inne i Urban outfitters i London trorjaa ;)
/nicolett

Tränaa

Ska träna tror jag om kanske halvtimma eller något , hade bokat en sån där PT och så kunde man inte boka av hnm så får gå  även om jag har hur ont imagen som hellst tyvärr, jaja, Imon ska vi simma med klassen så det blir väl sådär hmm, speciellt för mig eftersom jag är mitt i Lingonveckan hihi, mhh får hoppas att det löser sig ,, Måste nog byta om lite o Zånt nu så vi hörs sen Puss D

omay

det här är skönhet.
'
'
sööt!
hahaha
7ni
hahahha
/nicolett

Under the mistletoe

Nu har ju albumet vart ute ett tag, själv tycker jag albumet är OK. Känns som att han härmar massa, typ jackson 5, jason mraz /bruno mars. Men det finns några som är hyfsat bra.
En av dem är Fa La La, Only thing I ever 4 christmas och Christmas Love :)
/nicolett

Skolan nu

Nu sitter jag här i skolan och har tyska, förstår jag nått? Nä knappast. Lika bra att blogga då? ;)
Slutar 15.20 idag och sen stallet , har slöjd och självförsvar sen :'(
Hejdåå
/nico diana

as usual

Sitter i skolan nu och har tyska ,har vikarie så det blir nog ganska lugnt! Sen ska jag ha slöjd och självförsvar, inga mer teoretiska ämnen(y) hörs, ellen

BLACK


godmorgon!

Hejsan!
Igår så var jag hos tandläkaren, för att fixa mina tänder lite. Det gick väl helt okej tillslut. Sen åkte jag upp till stallet och red :). Tänkte bara slänga upp dagens!
Ha en bra torsdag! kram ellen

L.O.V.E


2011-11-09

Har precis duschat och varit på konfa kom hem runt 8 tror jag eller något , va någon gubbe där i dag som pratde i två timmar typ! och så satt det en kille bakom mig (ledare såklart) som hade sin fötter på min stol så jag kunde inte luta mig bakåt heller ! FML! så har sjukt ont i ryggen imon och sånt också. Imon blir det träing runt 6 gym med PT trevliiiigt bliree! had epå mig detta för några dar sen
inte bästa kvalitee men iaf
Byxor/G-star Tunika/ Lise sandahl Tröja/ Hm Jacka/ jofamabykenza Skor/ uggs
puss D

hahhaha fan va korkad

asså jävlar. fyfan vad korkad tjej? hon har ju fan ingen sadelgjord? klart att hästan kastar av henne när sadeln sitter på halsen ;) skitunge
/nicolett

90 min MRL.

shit. nuu e man trött, 1 ½ timmes magerumpalår pass! Men det känns bra! Dock så var det andra gången jag kör MRL så jag var vääldigt okunnig om man säger så. Jag sög helt enkelt!
Men men, när jag skaffar 10 kort eller sån årskort så blire mkt MRL ;) Sen fyller jag 15 i december så då kan jag börja gymma ochså! nice, siktar mot summer 2012 ;) ;) Haha
men nu ska jag chilla lite här sen dusha, sen får vi se om d går nått bra på TV. Onsdagar brukar inte vara nån rolig TVkväll!
herråå
haha så ska jag inte se ut sommar 2012..
/nicolett

pepparkakor!

Nu är jag hemma, slutade vid 15 så åkte vi och handla med mamma, nu inser jag hur seg hon är när det gäller mat shopping. Kom hem nu lxm, men vi köpte pepparkakor som var suuppergott! såna hjärtan är goast ;)
Om 1 timme ska vi dra på MRL (magerumpalår), go träning! vi körde en mage rumpa Rygg i måndags fick värsta träningsverken! Men mage & rumpa behöver jag så de e nice!
Idag hade vi även oförberett gammalt Nationella NO prov LABB. Shit var fett nervös innan för det fanns ingen beskrivning utan man skulle köra efter sin egna instinkt, jag suger på NO så samarbetade lite med fille (även fast vi inte fick..) ;)
Imon är det syslöjd & självförsvar :( :( Hatar torsdagar när det gäller skolan, men sen är det ridning så då blir det genast skoj! ;) sen slutar vi ju 30 min tidigare än alla andra så de e la änna gött!
lite pics från igår dåå ;)
Josse fick lite lingon sylt på tröjan,..
mobil nördarna..
haha fail
/nicolett

pics from London (mobil)

Mobil bilder från London då.
fish n chips. fint man äter..
skulle inte det funnits på gatorna skulle jag nog blitt över körd haha. it was confusing
4D filmen vid madam taussuds
picadelly circus
bussarna!
oxford street börjar med juldekoren
hihi
/nicolett

Dag 11- Min favorit sport

Hmm , jag tror alla vet vad jag tänker svarA?
ridning såklart ! :P
Jag hatar när folk säger att hästar är töntigt, att hästar e fula och mesiga. Vad vet dom om d? Inte ett skit.
Så då behöver dem inte säga nått heller!
Hästar e grymt fräcka. Hur coola skulle de som tkr hästar är töntiga om dem ramla av och blev trampad kanske? ;)
Så shut up ni som tkr d!
För ridsporten e grym!
/nico

tisdag,

Nu är tisdagen snart över och efter tisdag kommer onsdag! Imon blir det bugg på idrotten.. Nice, not. Dessutom ska vi dansa med killar :(
Idag efter skolan åkte jag och ellen somsagt till torget och köpte present. Det var skit jobbigt eftersom vi inte hade någon aning om vad vi skulle köpa eller vad hon gillar. Men tillslut köpte vi nått iaf :) Efter det åkte vi till stallet och red!
Haha , alla andra bilder blev suddiga. Ellen& will för er som ej ser.
;)
Balou & wille !
/nicolett

hej

Hej där. Slutat nu, har precis gjort läsförståelse niornas gamla nationella. Gick sådär, ganska svår text var d :-/ men jaja jag överlever ! Nu ska jag och ellen dra till torget köpa en present och sen till stallet och rida ! Och äntligen ska vi rida tsm! Hon rider nämligen aldrig när ja rider ;-) ikv blir d plugg. Hejdå kram nico

heii

Nu är jag hemma, har vart iväg och tränat, men träna inte med min broder för han var för trött!:P
Så då utnyttjade jag min 1 veckas fri träning på sportlife så körde jag lite crosstrainer ttror jag och lite annat sen körde vi ett pass där man tränade rumpa, mage lår :) Precis d jag behöver!
snart blir det CSI, det ska jag checka, och ska nog titta lite på EMA's som var igår. Går att titta på MTV's hemsida ju!
BJUDER HAHAH
/nicolett

1 dan i skolan avklarad!

Det var en hyfsat soft dag , brandlarmet gick så då blev det OK U knoow.
Idag tänkte jag plugga, men så hade jag glömt alla böcker i skolan, så hade jag matten, tänkte plugga lite matte , men så tittar jag på talet, fattar nada. Äsch skit samma då. Så snart ska jag nog följa med min bror till gymmet, känns som att det passar in, har fan inte tränat nått förutom gympa i skolan och ridning :/ nicht gut.
Imon blir det stallet, onsdag eller tisdag shoppa present till en kompis, torsdag stallet igen sen fredag till en kompis då, sen helg, tävling, kompisa osånt  :)
hade!
xoxoooooo nicolett

Madam tessau

Bilder från gryymma madam tessau då! Jag blev inte ens OK på någon bild, så därför har jag målat över lite här och var. Mina föräldrar suger dessutom på att fota så då börjar man gapa lite på dom mitt i bilden lxm..
men jaja
okej, ni kan väl ändå bekräfta att de är jag lxm ;) för er som är korkade, det är Leonardo DiCaprio
bjuder.. Dock är dockan inte ett dugg lik Justin bieber??
victoria och david beckham ( har glömt av hans förnamn)
justin timberlake
HITLER
Haha, fett skön docka! Hon stog precis framför en annan docka, så gick jag precis framför, oså märkte jag att hon fota då, så jag ba "oh shit sorry" och hoppa undan, så kmr mamma och gör samma sak men säger ist "å förlåt, nej sorry" haha, så kmr pappa och gör samma sak! Tillslut märkte vi dock att det var en docka vi snackat med..
glad man ser ut brevid R-Patz
/nicolett

söndagskväll!

Nu sitter jag i min säng med massa kuddar och bara tar det lugnt. Åkte upp till stallet och tog en lugn skrittur i mörkret, det var faktiskt jättemysigt! Tog ett mjukt schabrak, la en filt över willes rumpa och mina ben, tog på min varm jacka, vantar och tjocka strumpor! :D Rensade tankarna och fick lite frisk luft , har ju typ varit inne hela helgen.

Ska bara ta det lugnt ikväll, lägga mig tidigt har ju typ varit uppe sent och inte sovit så bra. Så det behövs!

Sov gott!
kram ellen!




rip :(

hemskt! :(
en häst vid namn hickstead dog mitt på tävlingsbanan, jag vet inte när men typ idag lr igår? Precis när han kommit i mål med hästen så typ stannar den och lägger sig ner, sen avled den.
man blir ju fan tår ögd :'(
nu vet jag inte om denna video funkar, så lägger upp en annan oxå där dem filmar längre,
rip.
/nico
Edit: okej , det var inte alls igår. det var typ 2 timmar sen

Skolan imon :(

Hej där
Nu är jag hemma, har vart och hjälpt till på gulasch party, haha. Nä, men mina föräldrar har det , typ info om resor oså.
Inte det roligaste, men man tjänar ju lite cash, så walla vrf inte.
Sen har vi som tradition att alltid stanna vid Mc'D på hemvägen så där blev det ett stopp ochså, dessutom köpte jag milkshake som jag inte druckit sen typ jag var i miami? haha.
Imon är det skola, buhu :'(  Men får stå ut. Till helgen blir det iaf kul, ska till en kompis från stallet som har filmkväll :) å shit ellen btw vi måste köpa present?!! omaay
Asså denna bilden, så jääääävla söt dör :)
/nicolett

thanksgiving m.m

Hej!
Jag har tyvär inte hunnit blogga för att vi har haft trettio gäster i helgen och typ 15 sov över, så det blev ju sena kvällar och så.

Men det var i alla fall, hela min släkt som kom, vi träffades först hemma hos oss på lördagen och sen åkte vi till min morbror igår och firade thanksgiving! :) Det var jätteroligt att träffa mina kusiner igen, vissa bor i stockholm och andra flera timmar ifrån göteborg och någon utomlands o.s.v. Så det blir ju svårt och få till attt alla träffas på samma gång! jag har nog inte träffat alla på samm gång sen typ för 10 år sen, se det var verkligen jätteroligt!
För en timme sen eller så åke dom sista hem, så det har varit fullt upp hela helgen!

 Imorgon börjar skolan igne :( Men det är bara sju veckor tills jullovet! :)
kram ellen

Hiss & diss (london)


Madam Tessau! Det var bättre än förväntat! Dock mkt folk och lite pinsamt att fota med dockorna lxm, men dockorna var riktigt bra gjorde och det var mkt som ingick i biljetten! Efter att ha sett alla dockor så fick man gå typ en spökrunda, det var faktiskt lite lebbigt, sen så fick man se nån video snutt vid namn Marvel som var i 4D , as ballt var det, typ när det skvätta vatten i filmen, alltså typ när en robot hamna i en vatten pöl så var det vatten ånga som spruta ut från stolen framför oså ;) Fräckt vare! Sen fick man även åka typ karusell, typ som Sagolandet på Liseberg, så åkte man i en vagn och så var det en historia med dockor från typ 500-talet :)
SÅ ÅK DIT OM NI ÄR I LONDON :D
Starbucks!
Sorry, men starbucks är lite överskattat. Det fanns typ starbucks i varenda jävla gatu hörn! Fy vad äckliga grejer dom har där va! Jag åt nån muffins som var 3 dar gammal lr nått? Och inte för att jag e nån kaffe expert men enligt mina föräldrar så var kaffet jätte äckligt. Vi åt ju på starbucks ett par gånger i USA oxå, och jag har nog aldrig ätit nått gott där. Så egentligen fattar jag inte riktigt varför det är så populärt med starbucks, känns som man bara går dit för att ha vart där lxm :P
/nicolett

5 november

Hallå där! Nu är jag hemma!
Det var jätte trevligt i London! :P Resan ner gick ju sådär, planet åkte utan oss så vi fick åka hem och köpa nya biljetter som gick nån timme senare.. Så istället för att komma till hotellet 15, så kom vi dit 21 typ.
Husen/ lägenheterna kändes som i Harry potter! Ni vet när dom kommer till en byggnad i London och huset typ öppnar sig så ploppar det upp en del som är gömd? Eller när Harry kmr hem till Ron typ och äter middag a, väldigt likt som i HP är husen iaf, ;)
Vi besökte massa stället, typ Big ben, london eye, soho, oxford street , kunga palatset osv ;)
Även abercrombie butiken, och jag säger bara Shit vad fet den var! As stort, släckt med belysning i hyllor, grym musik och framför allt SNYGGA KILLAR! mums :)
hahahha bjuder!! fanns jätte mkt såna tant hattar inne på John Lewis ;)
Stor m&m butik :D
Julen är tidig  i år inne på john lewis!
oxford street
hyde park
självklart klart måste man ta bild med en telefon kiosk ;)
Nu orkar jag inte ladda upp mer! hörs!

hallå där

Postat av: Eda

Hej Nico!  hoppas du har det kul i London. Har hört av en svensk biebersida att Justin Bieber är i London på måndag, ingenting är säkert men om du ser honom får du ta många kort  <3 puss & kram vi ses // Eda

 

 

 

Svar:  Det visste jag inte! Synd att jag kom hem idag då! :(
/nicolett

Dag 10- det här får mig att gråta

Döden,
typ när jag tänker på att mor dör. Vet fan inte om jag klarar det, typ självmords tankar då ju
Men man börjar ju typ gråta för att man vet att det kommer att hända.

hihi

haha alltså vad har han på sig? Det märks att hans stylist har slutat :P

Läder skjorta med läder slips! stort Nej
SNYGG IAF!
dessutom är det ju as soft med hans nya skiva! :D

Dag 9- Om jag skulle byta utseende med någon skulle jag byta med..

Adriana Lima ffs!

Älskar när man har blåa ögon till brunt hår!!
xoxo nicolett

auugh

Shit, mina fötter har aldrig gjort såhär ont innan alltså ! Tog av mig skorna för 10 min sen haft på mig dem sen ryp 10 imorse. Skit ont, vi har iaf besökt big ben,london eye oxford street oså. Har inte shoppat så mkt faktiskt. Men måste säga, fan va fett Abercrombie butiken var! Fan va snygga alla var oxå, rånice. Dock ganska dyrt. Varmt har det varyt ochså. Folk har gått runt i shorts typ :-P Kram nico

Dag 8- Frisyr jag trivs bäst i

Självklart så är det absolut skönast att ha håret uppsatt, i en Bra toffs, är toffsen dålig åker ju håret bara ut föfan.
Så uppsatt är bekvämast, inget hår som åker i ansiktet då ju. Sen på morgonen så är det skönt att ha diadem, för då slipper man allt hår i ansiktet.
Sen kanske jag utseende mässigt trivs bäst i utsläppt, typ mittbena bakom tha ears.
mössa kan ju vara soft ochså.
/nicolett

20:28

Hej på er!
Nu är vi hem´ma hos mig (ellen) och ska kolla på film och äta godis, och orangina(fast det ska vi dricka) :)
Vi ska kolla på sex and the city, och kanske bamse heheh, så mogna är vi! :)
Ellen:
Idag har jag mest varit hemma och städat, och fixat, städat min garderob som var en enda röra, sen åkte jag och hanldade med mamma sprang in på h&m snabbt och hittade en mocka skjorta som var i typ beige/cappucino, som var på rea, så den köpte jag.
Sen åkte jag till stallet och nu är jag hemma !
Diana:
Jag vaknade runt tolv, sen så loggade jag in på skype. och sen gick jag till en kompis en stund. Sen gick jag hem och åkte och tränade ':) Och nu är jag här!


puss och kram diana och  ellen

haha

hahaha, vafan har Blair på hövet?  snygg cape iaf ;)
/nicolett

åhh

Typ fett irriterad.
Om 1 timme ska vi till flygplatsen igen, och då ska vi minsann med på planet!
Vi skulle ju fan redan vart på hotellet om vi skulle åkt med planet imorse ! Sjukt.
Det här har jag på mig idag fast svea koftan istället.

dag 7- detta ångrar jag

Jag ångrar att jag ens hade tankar på att byta till hovås skolan i 4an.
Och jag ångrar allt jag gjort som kan ha vart dumt!

fml.

Skulle allt gått som det skulle så skulle vi väl vart påväg mot hotellet nu. Men självklart så sa dom inte ett pip om London i micken, dem sa inte det var perspner som fattades elr nått. Sicka jävla skitar. Nu har vi iaf beställt biljetter tll ett annat plan som går vid 3. Btw är hemma nu. Fml

aj

aj, jag har ont i röva! Skulle igentligen ha packat lite, men har skjutit upp det sisådär 4 timmar. Har suttit vid datan sen typ 5 ? inte bra. Började titta lite på filmen Sherdil, den sög balle. Hon var usel på att rida dessutom. Och vem fan håller i grimmskaftet och åker med efter hästen på cykel? haha
Nu ska jag väl packa lite då.
Måste bara dissa typ dom andra bloggarna lite här va. Diana, ärligt, du är usel på att blogga! No fence, men ärligt ändå :)
ellen du bloggar ju aldrig med bilder! BAstards.
jaja.
sts.
Hos fille i söndags :) diana teknikern!
haha fan va söta
hihi snygg ändå
/nicolett

gokväll!

Idag var jag i stan med diana. Vi gick runt pratade fikade och jag köpte ett linne och en poncho, båda svarta, så det var toppen! Nu när jag kom hem har jag mest legat och kollat på film, älskar att ha lov! Inga måsten! :) Imorogn får vi se vad jag hittar på, nicolett åker till london tills på lördag ju, hoppas hon får det bra! Så jag kanske ska vara med diana imorng med! :) Nu ska jag sätta på någon film, eller kolla runt lite på klännignar, får se vad jag hittar på tills jag gåro och lägger mig. Men ni får sova gott i alla fall! godnatt ,kram ellen

1 november!

Hej där!
Idag är det första november! 1 månad kvar sen är det december! Tiden går fort! Vill inte att det ska bli kallare :(
Imorgon ska jag iallafall till London, ska bli mysigt, har inte vart där förut så ska bli kul att se hur det är där oså. Mina föräldrar har typ någon ungersk släkting som bor där så vi ska dit på fredag, hatar sånt :( Dessutom har dom 2 barn i min ålder, ännu värre. Får stå ut !
Men vi ska iaf besöka madam tessau och shoppa och sånt! Kommer hem på lördag igen! Dessutom ska en klass kompis emelie dit så vem vet, kanske stöter på henne! ;)
Vi åker imon bitti så tror inte jag hinner blogga imon, men ska fixa tids inställda!
För er som vill anteckna, ny häst i stallet vid namn Fleur ! Märkte nu ochså att den har annorlunda öron, typ blandning mellan svart & brun! ?
:) Söt iaf.

Dag 6- Min favorit bok /film

Jag tar båda!
Okej, ett stort TWILIGHT på båda. Böckerna är grymma, likaså filmerna.
Det finns inte så mycket att berätta, alla har väl sätt filmerna åtminstonde?

För er som inte läst böckerna, GÖR DET! Dem är gryymmma! Men gör det helst på ett lov då du har mycket tid över, jag läste ett jullov, VARJE dag satt jag & läste, ringde det någon och vill egöra nått så kunde jag inte för jag skulle läsa ;) Man fastnar verkligen !





/nicolett

Halloweeen

Jag gick på Halloween partyt igår, och det var as nice! :) Mkt bättre än att sitta hemma, jag hade ju inte ont i magen längre ;)
Det var lite lekar, film, spökrunda och spök historier! Filmen var Red Riding Hod som ellen sa, riktigt bra film & väldigt spännande! 4 / 5 toasters!
I brist på fantasi måla jag halva ansiktet svart. Vad jag var? Ingen aning!
Så här såg det ut efter halva kvällen iaf!
Såhär såg nnågra andra ut! Vet inte vad dom var förutom ellen som var spåkvinna typ.
walla snyggt va
hejdå.
/nicolett

halloween night

Nu är jag hemma från halloween kvällen, som var bra! Vi gjorde lite lekar kollade på film (red riding hood, som var bra! Vågade inte se skräck,hehe) jag vann också pris för bästa utklädnad:D imorgon ska jag vara med diana tror jag , och sen kanske sova hos nicolett:) nu ska jag snart sova! Godnatt!

RSS 2.0